Erre senki sem számított! Ördög Nóri meglepő bejelentést tett élő adásban

Ördög Nóri és Balázs Stohl András esésével viccelődtek, nem véletlenül.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Akik nézték az X-Faktor szombati adását, azoknak feltűnhetett, hogy rögtön a műsorvezetők bejövetelénél Ördög Nóri és Sebestyén Balázs felidézték Stohl András néhány évvel ezelőtti esését.

A 2007-es Csillag születik győztese Utasi Árpi mesemondó lett
2009-ben Tabáni István győzött a Csillag születik tehetségkutatóban

Mint sokan emlékeznek még rá, Stohl a 2007-es Csillag születik második élő adásában hatalmasat bukfencezett a lépcsőről, és csak a szerencséjének köszönhette, hogy nem történt semmi baja.

Csillag születik harmadszor

Természetesen nem véletlenül került szóba az a bizonyos kínos incidens - mellyel kapcsolatban azóta is találgatnak, vajon megrendezett vagy véletlen balesetről volt-e szó -, ugyanis ezután nem sokkal Ördög Nóri meglepő bejelentést tett.

Bár még az X-Faktor sem fejeződött be, az RTL Klub máris újabb jelentkezésre buzdítja a tehetséges szerepelni vágyókat: jövőre ugyanis ismét lesz Csillag születik!

A műsorra már a szombat estétől kezdődően beadhatták jelentkezésüket mindazok, akik úgy érzik, lemaradtak az X-Faktorról.

De nem csak azok: a Csillag születik, csakúgy, mint korábban, műfaji megkötések nélkül várja a tehetségeket, legyen az zsonglőr, táncos, pantomimművész vagy éppen versmondó.

Már lehet jelentkezni

Bár a nyeremény is csábító, magáért az ismertségért szintén érdemes bekerülni a műsorba, hiszen az első két széria rengeteg, azóta is sikeres tehetséges fiatalt fedezett fel és mutatott meg az országnak.

A magyar tehetségkutatók felfedezettjei

Nézegess képeket!

Elolvasom

Közöttük van a 4 For Dance táncegyüttes, akik három világbajnoki címet szereztek már; a néptáncosként bemutatkozó Csikó Szabolcs - ő azóta a Táncművészeti Főiskola tanulója; Tabáni István, aki már két arany- és egy platinaalbum tulajdonosa, valamint Vásáry André, aki önálló koncertjére készül a Kongresszusi Központban, ráadásul második lemeze jelent meg nemrégiben.

De a szintén Csillag születik-es Ádok Zoltán ma már a Madách Színház művésze, és 2009-ben ő képviselte Magyarországot az Eurovíziós Dalfesztiválon a Tánclépés című dal angol változatával,a Dance with Me-vel, vagy éppen Varga Viktor, akinek a Lehet zöld az ég című dala a rádiójátszási listák élén állt hetekig.

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban arról dilemmázunk, hogy miért ülünk fel a legfrissebb trendekre, miért követjük megszállottan a divatirányzatokat, valamint a fogyasztás és a reklámvilág pszichológiájának is a mélyére ástunk. Pintér Ada beszélget Márton Szabolccsal az Indamedia csoport ügyfélélmény igazgatójával, és Kazár Zalán Kristóffal a Femina újságírójával.

Promóció

Sőt, az X-Faktor két koreográfusa, Ódor Dániel - Black Time táncegyüttes -, valamint Kurucz Sándor - a Bad Boyz koreográfusa és táncosa - is ebben a műsorban tűnt fel versenyzőként.

Hogy ki vezeti a leendő műsort, azt egyelőre nem tudni: feltehetően csakúgy, mint korábban, Ördög Nóri képviseli a női oldalt, de hogy ki lesz a partnere, az talán csak az utolsó pillanatban derül ki.

Fotók: sajtoklub.rtlklub.tv/Bársony Bence

Ezt is szeretjük