"Hideg, mint a jég!" Kitálalt a népszerű műsorvezetőnő szeretője

Oprah Winfrey a nyolcvanas években kavart Reginald Chevalier-vel, aki most megmondta a magáét.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Tavaly jelent meg Oprah: A Biography címmel Oprah Winfrey nem hivatalos életrajza Kitty Kelley tollából. A világhírű műsorvezetőnő ezek után pedig talán azt hitte, hogy ezzel véget ért a magánéletében való vájkálás.

Természetesen tévedett, hiszen Kelley nemrég rábukkant egy másik egykori szeretőjére, aki örömmel osztotta meg döbbenetes emlékeit a nyilvánossággal - ő pedig nem más, mint Reginald Chevalier, haiti filmes.

Négy hónapig voltak együtt

Az 51 éves producernek vallomása szerint még a nyolcvanas években volt egy négy hónapig tartó viszonya a tévésztárral, ami úgy ért véget, hogy Oprah Winfrey egyszerűen kidobta cuccait a lakásból, miután lecserélte a zárakat!

Chevalier Billy Dee Williams hasonmásként szerepelt Oprah Winfrey talkshow-jában 1985-ben. A műsorvezetőnek annyira megtetszett a férfi, hogy a producereket megkérte, ne engedjék el a stúdióból, az adás után pedig meghívta vacsorázni.

Kapcsolatuk szépen indult: meghitt éjszakák, gyertyafényes fürdők, vacsorák olyan hírességekkel, mint Danny Glover vagy Michael Jordan - Oprah pedig még a családjának is bemutatta akkori kedvesét.

Meggondolta magát - egy másik férfi miatt

Sőt, együtt mentek el a Bíborszín ünnepélyes díszbemutatójára, ám az 57 éves műsorvezetőnő végül váratlanul meggondolta magát, és amíg kedvese nem volt otthon, lecseréltette a zárakat.

A sztárvilág leghíresebb szerelmespárjai

Nézegess képeket!

Elolvasom

- Amikor hazaértem, a kulcsom nem működött. A portás mondta el, hogy a zárakat lecserélték. Oprah egy dobozban hagyta a cuccaimat. Egy sárga borítékban ezt az üzenetet találtam: -Sajnálom, de a dolgok nem működtek közöttünk. Ennyi volt. Egy telefonhívás sem. Semmi búcsú. Hideg volt, mint a jég - idézte fel szakításukat Reginald Chevalier.

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Az Oprah-nál hét évvel fiatalabb férfi természetesen rövidesen rájött, hogy miért is hagyta el szerelme, holott nem sokkal korábban még az esküvőt tervezgették: Winfrey ugyanis járni kezdett Stedman Grahammel, akivel a mai napig boldog párkapcsolatban él.

Ezt is szeretjük