A fiatalságért bármit? Nyertes Zsuzsa olyat tett, amire senki sem számított

Nyertes Zsuzsa jelenleg az úgynevezett vérterápiával küzd az idő múlása ellen.

Húsvéti tojásvadászat
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Nyertes Zsuzsa ötven fölött is elbűvölően fiatalosan és vonzón néz ki, ám ez nem véletlen, hiszen hazánk népszerű színésznője egész életében fokozottan odafigyelt arra, hogy megőrizze fittségét és szépségét.

Az 52 éves színésznő a közelmúltban az Aktívnak adott egy interjút, melyben többek között azt is elárulta, hogy milyen módszerekkel harcol az idő múlása ellen, és próbálja megőrizni fiatalosságát.

Egész életében híve volt az ilyesminek

- Az az igazság, hogy amióta élek, de főleg, amióta színésznő vagyok, minden ilyen hagyományos úton történő szépségápolásnak híve vagyok, és keresem-kutatom ezeket - kezdte vallomását.

Hozzátette, hogy mostanában meg is találják őt ezek az új módszerek, melyeknek ilyenkor előbb utánanéz, és, ha elnyerik tetszését, akkor bátran ki is próbálja magán, még akkor is, ha első pillantásra esetleg valami szokatlan dologról van szó.

Nyertes Zsuzsa jelenleg az úgynevezett vérterápia - amit gyakran neveznek vámpírterápiának is - mellett tette le voksát, a különleges eljárás lényege pedig, hogy vért fecskendeznek be a kiválasztott területekre.

Május végén esett át először a vérterápián

2010 decemberében ment el Dr. Végh Miklóssal ennek a módszernek a bemutatójára, saját bevallása szerint pedig május végén esett át az első ilyen beavatkozáson.

Gyönyörű magyar színésznők 50 fölött

Nézegess képeket!

Elolvasom

Nyertes Zsuzsát az Aktív stábja a második beavatkozásra kísérte el, melynek keretén belül az arcát, a nyakát, a dekoltázsát, a homlokát és a szeme környékén lévő területet vették kezelésbe.

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. Podcast-sorozatunk legújabb részében a testpozitivitás került terítékre. Tényleg építő jellegű vagy egyre egészségtelenebb a body positivity mozgalom? Mitől függ a testünkkel való viszonyunk? Miért mennek általában a nők plasztikáztatni?

Promóció

Orvosa nem rejtette véka alá róla alkotott pozitív véleményét, miszerint kevés ilyen jó tűrőképességű páciense van, amit ki kell használni - Nyertes Zsuzsa pedig valóban szó nélkül tűrte a kissé megdöbbentő beavatkozást.

Ezt is szeretjük