Fotók! Gyanúsan megduzzadtak Nicole Kidman keblei

Nicole Kidman keblei jócskán megnövekedtek az utóbbi időben, és ezt már nem lehet a szoptatásra fogni.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Egy gyerkőc születése még a sztároknál sem egyszerű, főleg, ha a friss édesanya nem igazán tud kikapcsolni akkor sem, amikor mellette a porontya.

Nicole Kidman esete azonban azért is említésre méltó, mert ő köztudottan sokat küzdött azért, hogy babája legyen - aztán meg minden lehetőséget megragadott, hogy, ráhagyva a picurt férjére, Keith Urbanra, no,meg a bébiszitterekre, minél előbb munkába állhasson.

Szülés után kivirult

Persze azóta tapasztalhattuk már nemegyszer, bizony az ausztrál színésznőt is megviseli, hogy minden fronton helyt kell állnia. Így előfordult, hogy hol kínosan lenőtt hajjal láthattuk, hol pedig össze-vissza púderezett arccal.

Nem véletlenül nyilatkozott úgy az utóbbi időben, mindent megtesz azért, hogy lassítson a tempón, amit korábban diktált magának. Merthogy tény, hogy forgatásról forgatásra járt, és szinte alig pihent. Hogy tényleg sikerül-e visszafognia magát, azt nem tudni - mindenesetre a dekoltázsával egyáltalán nem fukarkodik.

Nem takargatja magát

Sőt, mi több! Nagyon úgy tűnik, mintha a szoptatási időszak leteltével egy kicsit tuningoltatott volna szerény méretű keblein. Legalábbis a napokban Hong Kongban járt híresség fotói ezt a benyomást keltik.

Sztárok plasztika előtt és után

Nézegess képeket!

Elolvasom

A Moulin Rouge 42 éves sztárja a luxusórákat gyártó Omega cég rendezvényére volt hivatalos, és tényleg rendkívül csinosan nézett ki fekete ruhájában. Ugyanakkor nem lehetett nem észrevenni látványosan felpolcolt melleit, melyek cicifix nélkül is feszesen álltak.

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Bár a plasztikáztatás és az egyéb szépészeti beavatkozások nem állnak távol az Oscar-díjas színésznőtől - nem véletlenül márványsima az arca -, azért abban biztosak lehetünk, akármi is a helyzet, a színésznő sosem fogja elárulni, valóban kés alá feküdt-e.

Ezt is szeretjük