Kövérból újra karcsúvá fogyott a Baywatch-ból ismert Nicole Eggert

Nicole Eggertnek sikerült visszanyernie régi alakját, büszkén meg is mutatta a testét bikiniben.

Húsvéti tojásvadászat
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Tavaly októberben mi is beszámoltunk róla, hogy Nicole Eggert meglehetősen elhízott, köszönhetően az egészségtelen életmódnak, a falánkságnak és a mozgás hiányának. A 38 éves amerikai színésznőről készült akkori fotókon jól látszott, hogy bizony méretes hájhurkák lepték el hasát, és jócskán kigömbölyödött.

A Baywatch egykori piros bikinis bombázója azonban megvalósította azt, ami bizony nem minden hollywoodi sztárnak sikerül: néhány hónap alatt közel tíz kiló súlyfeleslegtől szabadult meg, karcsú alakját pedig büszkén mutatta meg a világnak.

A tévék képernyőjén követték nyomon fogyását

Természetesen nem egyedül sikerült lefogynia, Eggert ugyanis a közelmúltban fejezte be a VH1 csatorna Celebrity Fit Club című valóságshow-jának forgatását, ahol elhízott sztároknak segítenek a szakemberek, hogy visszanyerjék régi alakjukat.

A szőke sorozatsztár elárulta, hogy szó szerint padlóra került, amikor először látta meg az elhízott testéről készült fotókat. Ami teljességgel érthető, hiszen bárki, aki elhízik, hajlamos nem tudomást venni az aggasztó átalakulásról.

Nem ismert magára

- Csak lógtam valahol, nem is sejtettem, hogy fényképeznek. Később rendesen fejbekólintottak a képek, még csak fel sem ismertem magam. Az első gondolatom az volt, hogy vajon megdolgozták-e Photoshoppal a fényképeket, vagy tényleg így nézek ki? Nem jössz rá az igazságra, amíg nem látod kívülről, hogyan is nézel ki - osztotta meg tapasztalatait a nyilvánossággal a színésznő.

Minden idők legkedveltebb sorozatai

Nézegess képeket!

Elolvasom

Nicole Eggert hozzátette, hogy a fogyást elsősorban az egészséges és tudatos táplálkozásnak, illetve a rendszeres edzésnek köszönheti.

Azt sem titkolta el, hogy most érzi magát csak igazán csúcsformában, és nagyon büszke magára, amiért az egészséges utat választotta - visszahízni pedig ezek után sosem akar.
Ezt is szeretjük