Nézd meg! Nicolas Cage luxuskastélya kívül-belül

Nicolas Cage az elmúlt években nem fizetett adót, hatalmas tartozásai miatt most több ingatlanjától is meg kell válnia.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Nicolas Cage-nek bizony nem áll túl jól a szénája, legalábbis ami az anyagi helyzetét illeti. A 46 éves amerikai színész ugyanis a közelmúltban kénytelen volt eladni az angliai Somersetben két éve vásárolt luxuskastélyát, amelynek formáját a treff ászról mintázták.

Cage ötmillió dollárt fizetett a szokványosnak éppen nem nevezhető épületért és a közel kétszáz négyzetméteres telekért, most azonban áron alul, mindössze három és fél millió dollárért adott túl a feleslegessé vált ingatlanon.

Évek óta nem fizet adót

Ismeretes, hogy a Las Vegas, végállomás című filmért Oscar-díjjal jutalmazott sztár évek óta nem fizetett adót. 2009 nyarán derült ki, hogy Cage-nek hatalmas tartozásai vannak, 2007-ben például 6,2 millió dollárt mulasztott el befizetni, a 2002 és 2004 közötti időszakra vonatkozóan pedig 350 ezer dolláros adósságot halmozott fel.

A világhírű színész 2009 októberében be is perelte menedzserét, Samuel J. Levint, azt állítván, hogy szerződése értelmében kötelessége lett volna az említett összegeket pontosan kiegyenlíteni.

Egymás után vásárolta fel az ingatlanokat

Az elmúlt évek során Nicolas Cage nem sajnált busás összegeket különféle drága ingatlanokra költeni.

2004-ben például a Bahamákon vásárolt egy telket, 2006 májusában pedig egy másik, 160 ezer négyzetméter alapterületű ingatlant vett Nassau közelében.

A tartozások miatt azonban számos birtokától kénytelen volt megválni. 2009-ben például két és fél millió dollárért adta el németországi kastélyát, majd árulni kezdte Rhode Island-i, louisianai, nevadai és kaliforniai ingatlanjait is.

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Erre a sorsra jutott a Bahamákon található telke is, amelyhez hétmillió dollárért cserébe juthat hozzá bárki.

Ezt is szeretjük