Ezt nézd meg! Gyönyörű nővé érett A dadus szöszke kislánya

Nicholle Tomot gyereksztárként ismerhettük meg, a szende kislány az évek során igazi dögös nővé érett.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Bizonyára nem sokan akadtak a kilencvenes években, akik ne látták volna minden idők egyik legkedvesebb családi vígjátékát, a Beethovent, vagy a népszerű sorozatot, a nálunk is vetített A dadust.

Vitathatatlan, hogy ebben a moziban a főszerep elsősorban az imádnivaló bernáthegyié, de a bájos történetnek a két lábon járó szereplők is fontos részesei voltak, így Nicholle Tom is.

Sorozatokban játszott

Mindössze 14 évesen csöppent a vígjátékba, ám nem ez volt első találkozása a kamerákkal, hiszen már egy évvel korábban, 1991-ben is beugrott néhány tinisorozat egy-egy epizódszerepébe.

Nicholle Tomot többnyire a tipikus amerikai jókislány szerepében láthattuk, ám időközben félénk mosolyú szőke tinédzserből igazi bombázóvá érett.

Van egy ikertestvére

A Beethoven után is inkább sorozatokban láthattuk, feltűnt a Beverly Hills 90210-ben és A mentalistában is. Az ezredfordulót követően komolyabb alkotásokban is szerepet kapott, ilyen volt a 2004-es Ruth könyve című dráma vagy az In Memory of My Father.

Íme, a legkedveltebb gyereksztárok most

Nézegess képeket!

Elolvasom

Bár sok gyereksztárral ellentétben nem tűnt el a süllyesztőben, kétségtelen, hogy máig a Beethovenben nyújtott alakítása a legemlékezetesebb. Mostaában ismét a sorozatokhoz tért vissza, szerepet kapott többek közt a Castle vagy a Mentalista egy-egy epizódjaiban is.

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

A szőke szépségnek egyébként van egy ikertestvére, aki szintén színészként keresi kenyerét - többször forgattak is már együtt.

Ezt is szeretjük