Ez neked is tetszeni fog! Meztelenre vetkőzött a népszerű sorozatsztár

Neil Patrick Harris az Így jártam anyátokkal egyik epizódjában vetkőzött, a hölgyek és urak örömére.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Bármennyire hihetetlen, de igaz: a 37 éves Neil Patrick Harris egy javíthatatlan nőfalót alakít az Így jártam anyátokkal című sorozatban.

A világhírű sorozatsztár teljesen pucér felsőtestét elnézve nem csoda, hogy a nagy népszerűségnek örvendő sorozat készítői miért éppen őt választották a nőfaló Barney Stinson szerepére.

Korán kezdte a pályát

Harris mindössze hatéves volt, amikor élete első szerepét megkapta egy iskolai darabban. Bár családjában senki sem lépett művészi pályára, az ő esetében mégis kezdettől fogva egyértelmű volt, hogy színész lesz belőle.

Első komolyabb szerepét 14 évesen kapta Whoopi Goldberg mellett a Clara’s Heart című filmben, alakításáért pedig rögtön egy Golden Globe-jelölést is kapott az akkor még mindössze 15 éves fiú.

Azóta számtalan filmben szerepelt, sőt Broadway-színdarabokban és -musicalekben is megmutatta egyedülálló tehetségét. Kevesen tudják róla, hogy a színészet mellett Harris nagyon komolyan foglalkozik a bűvészkedéssel is.

Vállaltan meleg

A jóképű sztár 2006 novemberében vallotta be a nyilvánosságnak, hogy homoszexuális, ezzel pedig hatalmas meglepetést okozott rajongóinak, hiszen az Így jártam anyátokkal című sorozatban éppen egy - a valódi személyiségétől lehető legtovább álló - nőcsábászt alakít.

Napjaink legsármosabb sorozatsztárjai

Nézegess képeket!

Elolvasom

A vallomást követően 2007 szeptemberében együtt jelent meg párjával, David Burtkával az Emmy-díjátadón - ők voltak az első meleg pár, akik nyíltan egymás oldalán érkeztek egy ilyen rangos és fontos eseményre.

Harris nem sokkal később aztán Ellen DeGeneres talkshowjában árulta el, hogy a családalapítással sem vártak sokáig, ő és párja ugyanis ikreket várnak egy béranyának köszönhetően.

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

A gyerkőcök végül 2010. október 12-én jöttek a világra, amit Neil és David a Twitteren közölt boldogan az érdeklődőkkel:

- Babák! Október 12-én megérkezett Gideon Scott és Harper Grace. Mindannyian boldogok, egészségesek, fáradtak és egy kicsit undorítóak vagyunk - írta a közösségi oldalra Neil Patrick Harris.

Ezt is szeretjük