Tragikus hirtelenséggel elhunyt a 30 éves magyar színész

Nagy László Zsolt

Nagy László Zsolt előadás közben holtan esett össze, áll a Csokonai Színház közleményében.

2010. szeptember 14-én, életének 30. életévében tragikus hirtelenséggel elhunyt Nagy László Zsolt színművész, adta hírül a debreceni Csokonai Színház.

A színház közleménye szerint a fiatal színész tegnap a barátaival létrehozott F.A.L. című előadás szegedi vendégjátéka közben hirtelen összeesett a színpadon, életét már nem tudták megmenteni.

Stúdiósként kezdte

Az 1980-as, püspökladányi születésű Nagy László Zsolt 2006-ban lett a debreceni Csokonai Színház stúdiósa, és egészen 2008-ig ebben a minőségben tartozott a színházhoz.

2009-től viszont a társulat tagjává választották, így a színházlátogató közönség rendszeresen találkozhatott vele a színpadon az elmúlt évadban.

Mind prózai, mind zenés darabokban megállta a helyét, egyebek között olyan nagysikerű művekben mutathatta meg tehetségét, mint a West Side Story, az Úri muri, a Szegény Dzsoni és Árnika.

Az elmúlt évadban pedig A Zöld Kígyó és a Szép Liliom, valamint a Kőrózsa betonszív című előadásokban is szerepelt.

Mindene volt a színjátszás

Emellett a debreceni Unokák Színháza és a KonzervArtaudrium Színházi Műhely társulatai szintén a tagjai között tudhatták.

Magyar sztárok, akiket egy ország gyászol

Nézegess képeket!

Elolvasom

A F.A.L. Farkas Arnold Levente, nagyváradi származású fiatal költő verseinek és az ötletgazdák szövegeinek felhasználásával született kísérleti előadás, bemutatója 2009 márciusában, a debreceni Deszka Fesztiválon volt.

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. Podcast-sorozatunk legújabb részében a testpozitivitás került terítékre. Tényleg építő jellegű vagy egyre egészségtelenebb a body positivity mozgalom? Mitől függ a testünkkel való viszonyunk? Miért mennek általában a nők plasztikáztatni?

Promóció

Nagy László Zsolt halálának okáról egyelőre nem érkezett bővebb információ, temetéséről később intézkednek.

Fotó: Europress.

Ebben a cikkben nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük