60 helyett 30-nak néz ki a Dallas szétszabott bombázója

Morgan Fairchild nemrég ünnepelte hatvanadik születésnapját, amit senki sem mondana meg róla.

Húsvéti tojásvadászat
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Láttunk már sokféle plasztika végeredményét az öregedéstől betegesen rettegő álomgyárban, ám Morgan Fairchildéhoz hasonlóval bizony nem sokszor találkozhatunk.

Az amerikai színésznőről készült legutóbbi fotókat megtekintve ugyanis ki mondaná meg róla teljes meggyőződéssel, hogy néhány napja töltötte be hatvanadik életévét?

Bármilyen megdöbbentő is, de igaz: Morgan Fairchild február 3-án lépett hatvanadik életévébe, ám ha azt mondaná, hogy még csak most múlt harminc, feltehetően senki sem fogna gyanút.

Nehéz megtippelni, hányszor szabtak rajta

A népszerű sorozatsztár kétségkívül nagyon profi plasztikai sebészt talált magának, a rajta elvégzett beavatkozások számát azonban megtippelni is nehéz volna.

Habár nem szabatta rémmé magát, a ráncfelvarrások és botoxinjeciók káros hatása is meglátszik arcán. Míg ugyanis Fairchild a hetvenes években dögös szőke bombázó volt, mostanra szinte semmi természetesség nem maradt külsejében. Sőt, úgy fest, mint önmaga viaszból készült hasonmása valamelyik múzeumban.

Számos sorozatban felbukkant

Ez azonban biztosan nem zavarja túlságosan a hetvenes-nyolcvanas évek népszerű sorozatsztárját, aki olyan tévéműsorokban öregbítette hírnevét, mint a Kojak, a Magnum, illetve az elmúlt években például a Jóbarátok - Chandler anyját játszotta - vagy a Kés/alatt.

Szerepelt a Dallasban is - ő alakította Jenna Wade-et, akinek a karakterét évekkel később Francine Tacker és Priscilla Presley formálta meg.

Ami pedig a párválasztást illeti, Morgan Fairchild biztosra ment. Jack Calmesszal 1967-ben kötött házassága után, a kilencvenes évek elején John Kerry szenátort csábította el. A People magazinnak adott 2006-os interjúja szerint jelenleg pedig Mark Seiler producer kedvese, és bár immáron közel húsz éve vannak együtt, esküvőt nem akarnak.

Ezt is szeretjük