Dögös fotók! Monica Bellucci egy hónappal szülés után is bombázó

Ki hinné, hogy Monica Bellucci még csak egy hónapja adott életet második lányának, Léonie-nak.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Bár a legtöbb édesanyának keményen kell küzdenie szülés után, hogy visszanyerje karcsúságát, Monica Bellucci kétségkívül a szerencsésebbek irigyelt táborába tartozik.

A gyönyörű olasz származású színésznő ugyanis még csak egy hónapja, egészen pontosan május 21-én adott életet második kislányának, Léonie-nak, de máris bombázóként ragyog.

Egy hónapja szült

Erről bárki meggyőződhet, aki elnézi a 45 éves sztárról készült legfrissebb fotókat. Bellucci múlt szombaton a Dolce & Gabbana partiján vett részt Milánóban, és igazán fantasztikusan nézett ki kedvenc D&G estélyijében.

Aki csak látta, bizonyára alig tudta elhinni, hogy nemrégiben még hatalmas terhespocakja volt, amit ráadásul meg is mutatott az olasz Vanity Fair magazin címlapján.

Ki hinné, hogy a két kép között két év eltelt?

A fekete, csipkével díszített ruha ugyanis pontosan olyan remekül állt nőies alakján, mint amikor két éve a Római Nemzetközi Filmfesztivál alkalmával magára öltötte.

Két gyerkőccel is dögös

Monica Belluccinak és férjének, Vincent Casselnek egyébként már van egy ötéves kislánya, Deva.

A leggyönyörűbb sztármamik a filmvilágban

Nézegess képeket!

Elolvasom

Bár gyermeket vállalni 40 fölött sokak szerint kockázatos, a színésznő elárulta, nem gondolta úgy egy percig sem, hogy veszélyben lenne az egészsége.

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

- Azokra a nőkre, akik éretten vállalnak gyereket, mindenki rámondja, hogy milyen bátrak, és hogy micsoda kockázatnak teszik ki önmagukat és a babát. De én nem érzem magam bátornak, csupán szerencsésnek, hiszen van már egy egészséges kislányom, és a második terhességem alatt is ugyanolyan fantasztikusan érzem magam, mint vele - vallotta a szépséges sztár várandóssága idején.

Ezt is szeretjük