Fotók! Drogozás közben kapták le Mischa Bartont

A 22 éves csinos színésznő a fotók tanúsága szerint élvezi, ha jól beszívhat, nem véletlen, hogy tavaly már pórul jár züllött életmódja miatt.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Láttunk már sztárokat keményen alkoholizálni, arra azonban nem sok példát találhatunk, amikor a hírességeket drogozás közben sikerül megörökíteniük a lesifotósoknak.


Persze kivétel azért mindig akad, elég csak felidéznünk Kate Moss vagy Amy Winehouse esetét, akik alkalomadtán már annyira szét voltak esve, hogy arra sem tudtak figyelni, hogy önmaguk kábítását titokban végezzék el.

Néhány hónapja pedig mi is beszámoltunk arról, hogy az angolok bulvárkirálynőjét, Lily Allent kapták le egy hatalmas füves cigivel a szájában, most pedig Mischa Bartonról kerültek elő hasonlóan kompromittáló képek.

A tavalyi fotókon jól látszik ugyanis, hogy a 22 éves hölgy szájában ott lóg a megtekert füves cigaretta, a másik képen pedig – feltehetően gépkocsijában – füstöli éppen a sokak által bálványozott, kábító hatású növényt.

Tavaly egyszer már elkapták a rendőrök

Persze a drogozásra jobban kellene figyelni a sorozatsztárnak, ugyanis tavaly már meggyűlt a baja emiatt a hatóságokkal.

2007 decemberének végén ugyanis a rendőrök kiszúrták gépkocsiját, mert annyira bódult álapotban vezetette, hogy nem tudta egyenesben tartani, illetve mert nem indexelt az egyik kanyarban.

Haszontalan celebmacák

Nézegess képeket!

Elolvasom
A Narancsvidék sztárját azonnal letartóztatták, mivel kiderült, részegen vezetett, miközben még csak érvényes jogosítványa sem volt! Pechjére a zsaruk füvet is találtak nála, de az esetet megúszta egy 10 ezer dolláros bírság fejében.

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Legközelebb mindenesetre tutira nem lesznek ilyen elnézők vele, szóval Barton jobban teszi, ha kerüli a bajt, és távol tartja magát az ilyen felelőtlen és káros viselkedéstől.

Ezt is szeretjük