Fotók! Túl sokat mutatott magából a Disney üdvöskéje

Bár Miley Cyrus még csak 18 éves, mindent elkövet, hogy a címlapokra kerüljön.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Az ember hajlamos azt hinni - sőt, egyeseknél elvárásként is jelentkezik -, hogy egy Disney-sztár örök életében olyan hamvasan ártatlan és édes marad, mint ahogy egykor megismerték.

Valahogy így volt ez anno a tündibündi Britney Spearsszel is, akinek rengeteg erőfeszítésébe - és néhány összeomlásába - került, míg a közvélemény elfogadta, hogy bájos Mickey Egér Klub-os kislányból végérvényesen szexi nővé érett.

Miley az új Britney?

Hasonló utat jár be mostanság Miley Cyrus, bár tény, a lázadozást sokkal korábban kezdte, mint Britney. A Hannah Montana sztárja 2006-ban, 14 évesen tett szert világhírre az azonos című tinisorozattal, de már akkoriban is érkeztek róla megbotránkoztató hírek.

Hol ledér öltözékben mutogatta magát az interneten, hol botrányos nyilatkozataival verte ki a biztosítékot. Most pedig leginkább az öltözködése ad okot a felháborodásra, a mára 18 éves ifjú hölggyé érett színész-énekesnő ugyanis imádja a magamutogatást.

Szakadt póló és leszbicsók

Legutóbb például egy olyan szakadt pólóban kapták lencsevégre, mely alól kilógott a melltartója is, de édesanyja társaságában sem öltözött fel sokkal szolidabban. Sőt, sokakat az is kiborít, hogy a színpadon is egyre botrányosabban viselkedik: nemcsak hivalkodó ruhában mutatkozik, de attól sem riad vissza, hogy leszbikus csókot imitáljon a nagyobb siker érdekében.

A sztárvilág legbotrányosabb villantásai

Nézegess képeket!

Elolvasom

A kritikusok azonban nem nagyon érdeklik a sztárt - úgy véli, senkinek nincs abba beleszólása, hogyan nézzen ki. Csak azt szeretné, ha elfogadnák, már nem ugyanaz a tinilány, aki négy-öt éve Hannah Montanaként berobbant a Disney sorozatában.

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

- Egyáltalán nem vagyok laza erkölcsű. Egyszerűen a ruháimmal is szeretném tükrözni azt, amiről a dalaim szólnak. Már nem az a fruska vagyok, akit öt éve megismert a világ - ezek a számok a jelenről íródtak, hogy miként élek és érzem magam most - nyilatkozta.

Ezt is szeretjük