Háborognak a szülők! Miley Cyrus megint elvetette a sulykot

Miley Cyrus nemrég Hannoverben lépett fel egy prűdnek semmiképpen sem nevezhető ruhában.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Miley Cyrust nem véletlenül választották meg tavaly a legrosszabb hollywoodi példaképnek, hiszen a 17 éves celebmacától minden olyat eltanulhatnak a kamaszlányok, ami fejlődésüket rossz irányba tereli.

A Disney botrányos üdvöskéje ugyanis már nőnek képzeli magát, ennek szellemében pedig úgy is viselkedik. Túlságosan bevállalós ruhákba bújik, szemrebbenés nélkül mutogatja magát, arról nem is beszélve, hogy züllik.

Illegálisan sörözött

A TMZ értesülései szerint néhány napja például egy madridi nightclubban egy üveg sörrel a kezében fotózták le - miközben Spanyolországban 18 év alatt hivatalosan nem lehet alkoholt fogyasztani!

Természetesen egy-két sör nem a világvége, de a Hannah Montana sztárjának tisztában kellene lennie azzal, hogy minden cselekedetét lányok milliói lesik, tetteiért tehát igenis felelősséggel tartozik.

A közelmúltban például Németországba utazott, miután elfogadta a Wetten, dass...? című tévéműsorban való szereplést. Természetesen színpadra is lépett a hannoveri TUI Arenában, ahol sikerült megint elvetnie a sulykot.

Túl merész ruhába bújt

Miley Cyrus ugyanis több mint provokatív ruhában adott koncertet, feszes bugyija és a testét borító fátyol pedig tényleg sok volt, hiszen fel lehet öltözni csinosan 17 évesen is anélkül, hogy az ember könnyűvérűnek tűnne.

A pop legdögösebb üdvöskéi

Nézegess képeket!

Elolvasom

Persze tegyük hozzá Cyrus védelmében, hogy neki sem könnyű a helyzete. Közismert, hogy kisgyerekként bekerülni a showbiznisz világába korántsem olyan csodálatos dolog, nem véletlen, hogy sok gyereksztár köt ki az elvonón.

Arról nem is beszélve, hogy szülei jelenleg is zajló válása miatt elsősorban magát okolja. Érzése szerint édesapja és édesanyja határozott szándéka az volt, hogy szupersztárt faragjanak belőle.

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Azon idő alatt pedig, amíg Miley Cyrus befutott, elfeledkeztek egymásról, most pedig, hogy lányuk karrierje miatt már nem kell aggódniuk, nem maradt semmi, ami összekovácsolná őket.

Ezt is szeretjük