Teljesen odavan érte! Végre megmutatta kislányát a TV2 sztárja

Mihályfi Balázs eddig nem engedte, hogy fotózzák hétéves kislányát, Lucát.

Húsvéti tojásvadászat
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A Jóban Rosszban című sorozatban Mihályfi Balázs alakítja Dr. Fehér Konrádot, a Csillagvirág Klinika gonosz és cinikus főorvosát, aki a való életben természetesen egy egészen más ember, mint akit a képernyőn látunk.

A 46 éves színészt az Aktív stábja kísérte el nemrég a TV2 népszerű sorozatának forgatására, ahol kivételt tett, kislányát ugyanis korábban nem engedte fotózni, most viszont bemutatta őt a nézőknek.

Teljesen odavan érte

A hétéves Luca egy igazán tündéri és imádnivaló csemete, érthető tehát, hogy büszke édesapja teljesen odavan érte - amikor csak teheti, ő megy például érte tanítás után az iskolába.

A Jóban Rosszban főgonoszát megformáló színészt ilyenkor kennyére lehet kenni, és habár nagyon sok a munkája, saját bevallása szerint ha van egy kis szabadideje, akkor azt mindig Lucával és feleségével, Tóth Mariann operaénekesnővel tölti.

- Amikor nem vagyok gonosz, akkor egy nagyon helyes családapuka vagyok, aki marhára szereti a lányát, akivel ritkán tud sajnos foglalkozni, mert éjjel-nappal apa ül és tanulja a szöveget - árulta el a népszerű színész.

Mindenki nagyon szereti

Balázst az egész stáb nagyon szereti, aki a forgatások közötti szünetekben azzal szokott nagy derültséget okozni, hogy különféle rajzfilmfigurák hangját utánozza, viccelődésre azonban a sokszor feszített munkatempó miatt nem sok idő jut.

A Jóban Rosszban sztárjai

Nézegess képeket!

Elolvasom

A sorozatsztár először a Műszaki Egyetemen tanult, majd egy éles váltással következett a Színház és Filmművészeti Főiskola, amelynek elvégzése óta több vidéki és budapesti színházban is játszott már.

A riportból fény derült arra is, amit eddig csak kevesen tudtak róla: hogy kis híján ő lett Pongrácz doktor, akinek szerepét színházi elfoglaltságai miatt végül nem tudta elvállalni - így kapott lehetőséget helyette Gazdag Tibor.

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. Podcast-sorozatunk legújabb részében a testpozitivitás került terítékre. Tényleg építő jellegű vagy egyre egészségtelenebb a body positivity mozgalom? Mitől függ a testünkkel való viszonyunk? Miért mennek általában a nők plasztikáztatni?

Promóció

Ami pedig Mihályfi Balázs a Jóban Rosszban sorozatbeli történetét illeti: eredetileg Fehér Richárdként csatlakozott a sorozathoz, majd egy cseles fordulattal saját ikertestvére, Fehér Konrád szerepét osztották rá a készítők.

Liptai Claudia nem rejtette véka alá, hogy imádja vele az indulatos jeleneteket forgatását, de azt is hozzátette, hogy egy könnyed, szociálisan érzékeny, helyes, pontos és megbízható embernek tartja munkatársát.

Fotó: TV2 Sajtószoba

Ezt is szeretjük