35 évvel fiatalabb Mickey Rourke új nője

A szemtanúk elmondása szerint Mickey Rourke egy meglehetősen fiatal színésznővel csókolózott az egyik díjátadó után.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Nem ez az első eset Hollywoodban, hogy egy forgatáson két sztár olyan közel kerül egymáshoz, hogy később járni kezdenek. Csak néhány példa a közelmúltból: Brad Pitt és Angelina Jolie a Mr. & Mrs. Smith, Heath Ledger és Michelle Williams a Brokeback Mountain, Jake Gyllenhaal és Reese Witherspoon pedig a Kiadatás felvételei során melegedtek össze.

Elképzelhető, hogy titkolnak valamit

Ezúttal azonban egy meglehetősen bizarr pletykáról érkeztek hírek. Az 56 éves Mickey Rourke és a 21 éves Evan Rachel Wood bimbózó románca ugyanis sokaknak szemet szúrt néhány nappal ezelőtt.

A két színész együtt érkezett a Screen Actors Guild Screen Awards ünnepélyes díjkiosztójára, ahol Rourke-ot is jelölték A pankrátorért, ám az elismerést végül Sean Penn zsebelhette be a Milk főszerepéért.

Újabb furcsa pár

Az egykori bokszoló a szemtanúk beszámolója szerint nem nagyon szomorkodott, és végül Wood oldalán távozott, nem sokkal később pedig forró csókokat váltottak.

Annyi bizonyos, hogy Darren Aronofsky Arany Oroszlánnal jutalmazott drámájának forgatásán a rendező kérésére a közös jelenetek felvétele előtt mindketten sokat beszélgettek, volt tehát bőven idejük megismerni egymást.

Wood a jelek szerint bukik a fura pasikra, hiszen korábban Marilyn Manson barátnője volt, elképzelhető tehát, hogy a szétvert és szétműtött képű Rourke is megtetszett neki annyira, hogy együtt huncutkodjanak.

A sztárvilág leghíresebb szerelmespárjai

Nézegess képeket!

Elolvasom
A színésznő azonban tagadja a híreszteléseket, miszerint bármi több volna közöttük, mint barátság. Viszonyukat őszinte és családias kapcsolatként jellemezte, ezért azt sem tartotta szokatlannak, hogy egymást átölelve jelentek meg a díjátadón.

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Rourke mellett szól viszont az, hogy a fiatal hölgy jelenleg is szünetelteti párkapcsolatát Mansonnal.
Ezt is szeretjük