Részegen indult haza! Ittas vezetésen kapták az ismert sorozatsztárt

Mitchel Musso, a Disney csatorna üdvöskéje részegen ült a volán mögé, tettéért a bíróságon kell felelnie.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A tinisztár Mitchel Musso neve nemcsak a tengerentúli nézőknek ismerős, hiszen a nagydumás kamasz az itthon is sikerrel vetített Hannah Montana-sorozat egyik sztárja.

Úgy tűnik, az énekes-színésznő Miley Cyrus főszereplésével készült Disney-széria mostantól nemcsak tehetséges tinisztárokkal, de botrányhősökkel is büszkélkedhet.

Ittasan ült a volán mögé

Michtel Musso sajnos az utóbbiak táborát gyarapítja - a rendőrség a napokban ittas vezetés miatt állította bíróság elé.

A 20 éves színészpalántát még október 16-án vette őrizetbe a rendőrség, miután autójával a jelzés ellenére sem volt hajlandó lehúzódni. A közlekedési rendőrök ugyanis egy baleset miatt félpályára terelték a forgalmat a kaliforniai Burbank közelében, ezért minden arra haladó járművet másik sávba irányítottak.

Musso azonban figyelmen kívül hagyta a jelzéseket, és továbbhajtott, persze nem sokáig, hiszen a következő sarkon a járőrök elkapták a száguldozó tinit.

Mint utóbb kiderült, Musso ittasan ült a volán mögé, véralkoholszintje közepesen magas volt, valószínű, hogy bulizásból tartott hazafelé. Mindezt súlyosbítja, hogy a tinisztár az Államokban még kiskorúnak számít, vagyis elvileg nem is ihatna alkoholt.

Hat hónapra is leültethetik

Musso görbe estéje csúnya véget érhet, a színészpalántát ugyanis bíróság elé állították. Az amerikai törvények szerint a 20 éves színész ezerdolláros - azaz közel 215 ezer forintos - büntetésre, valamint hat hónap börtönre számíthat.

A pop legdögösebb üdvöskéi

Nézegess képeket!

Elolvasom

Mussót kiengedték az előzetesből ötezer dolláros - több mint egymillió forintnyi - óvadék megfizetése ellenében, vagyis a kamasz a november 11-ei tárgyalásig szabadlábon marad, így lesz ideje magába szállni, illetve kigondolni, mivel védekezik majd a bíróság előtt.

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Musso 2006-tól alakítja Hannah Montana barátját, a nagydumás Oliver Okent a népszerű Disney-sorozatban, de ez nem jelenti azt, hogy sztárstátusza megmentené őt a büntetéstől. Épp ellenkezőleg, nem kizárt, hogy Mussóval példát statuálnak, és csak azért is leültetik pár hónapra, hogy a sorozat tini nézői megtanulják a leckét.

Ezt is szeretjük