Mit eszik rajta Banderas? Még sminkben is borzasztó Melanie Griffith

Az egykor kifejezetten bájos Melanie Griffith a felismerhetetlenségig plasztikáztatta magát.

Húsvéti tojásvadászat
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Köztudott, hogy az 53 éves Melanie Griffith nem tudja elviselni az idő múlását, ezért újra és újra kés alá fekszik.

Ennek azonban közel sem az lett az eredménye, hogy letagadhat néhány évet, még csak nem is az, hogy egy csinos ötvenes nőnek néz ki. Sokkal inkább hasonlatos egy gumiarcú némberre, aki inkább ijesztő, mintsem szexi.

A plasztikai sebészet ellenreklámja

Melanie Griffith nyugodtan lehetne az elrettentő példa, miért ne plasztikáztassák magukat a nők. Pedig a színésznő kifejezetten bájos és szép volt fiatalon.

Egyesek úgy vélik, azóta a megszállottja a művi szépülésnek, hogy megismerkedett a nála három évvel fiatalabb latin macsóval, Antonio Banderasszal, és úgy érezte, lépést kell tartania egy ilyen dögös pasival.

Mindenesetre még most sem képes leállni a beavatkozásokkal, pedig állítólag úgy egy évvel ezelőtt orvosai arra lettek figyelmesek, hogy a vérében nagyon sok a tumorra utaló sejt.

Kiderült, a színésznő bőrrákban szenved a rengeteg plasztikai beavatkozásnak köszönhetően. Tavaly rendszeresen kezelésekre járt, az orvosok pedig biztatták, mert időben felfedezték a miómát.

Övé a tökéletes férj

Azóta nem nyilatkozott a betegséggel kapcsolatban, de bennfentesek szerint már legyőzte a bőrrákot.

Sztárok, akik megjárták az elvonót

Nézegess képeket!

Elolvasom

Griffith alkohol- és drogproblémái már a hetvenes-nyolcvanas években elkezdődtek, először 1988-ban ment elvonóra. Nem járhatott nagy sikerrel, mivel ezután is többször került vissza a rehabilitációra - ráadásul a rossznyelvek szerint az alkoholon és a drogon kívül a gyógyszerektől és a plasztikai műtétektől való függése miatt is.

Antonio Banderas viszont igazi mintaférj, aki nemcsak kitart felesége mellett, hanem segít is neki, amiben csak tud. Közös kislányukat, Stellát mindig arra buzdítja, ne haragudjon az édesanyjára, hiszen beteg, nem tehet róla. A legutóbbi elvonó után Banderas azt nyilatkozta, hogy a történtek még közelebb hozták a család tagjait egymáshoz. Hát, valószínűleg minden nő ilyen pasast kívánna maga mellé!

Ezt is szeretjük