Fotók! Marilyn Monroe smink nélkül teljesen átlagos nő volt

Marilyn Monroe szabályos vonásain is bizony rengeteget dobott egy ügyes smink.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A tragikus sorsú Marilyn Monroe örökre a világ egyik legemlékezetesebb szexbombája marad, akit már életében is a tökéletes szépség megtestesítőjének tartottak.

Ám előkerültek olyan fotók, amelyeken a sztár csapzott hajjal, festetlen arccal látható - nem tűnik különbnek egy átlagos nőnél.

Mindent a szépségért

A dúskeblű szőkeség rengeteget foglalkozott a külsejével, éppen ezért talán csak akkor nem volt rajta smink, amikor úszni ment, az említett képek is a strandon készültek.

A szemhéjtus és a vérvörös ajkak szinte a védjegyévé váltak, csakúgy, mint a szája szeglete fölötti anyajegy - ami a smink nélküli felvételeken alig látszik.

A tökéletes külső elérése érdekében más praktikához is folyamodott a kozmetikai szerek mellett: állítólag dupla melltartót hordott, hogy idomai még nagyobbnak tűnjenek.

Halála oka máig kérdéses

Nem véletlen, hogy a Playboy megálmodója, Hugh Hefner őt kérte fel az induló magazin címlapjára, így az 1953-as első szám borítójáról Monroe mosolygott jellegzetes szépségpöttyével.

A szexistennő-imázs ezután végképp rajta maradt, pedig színészi tehetségével akart igazán érvényesülni.

1962. augusztus 5-én bekövetkezett halála máig vitatott, a hivatalos verzió szerint drogtúladagolás végzett a 36 éves sztárral, de sokan összeesküvésre és gyilkosságra gyanakszanak.

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

A tragédiával kapcsolatban a Kennedy fivérek neve is felmerült, akikkel Monroe viszonyt folytatott. Ám a teljes igazság valószínűleg már soha nem fog kiderülni.
Ezt is szeretjük