Túl rövid szoknyába bújt Mariah Carey

Inkább takarta volna el

Mariah Carey nem hajlandó tudomásul venni, hogy vannak bizonyos dolgok, amiket kerülnie kellene a színpadon.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Amellett, hogy mindenki tisztában van Mariah Carey énektudásával, azt is sejteni lehet róla, igazából sosem a jó ízléséről volt híres. A sztár nem egy alkalommal esett már túlzásba az öltözködését illetően, és többnyire a „minél többet mutatok, annál dögösebb vagyok” elvet követte.

Az ember nem tudja levenni a szemét a túlságosan húsos combokról

Az még hagyján, hogy az egyre kerekedő negyvenéves sztár a Golden Globe-on közszemlére tette méretes kebleit, mert azokon legalább volt mit nézni - legalábbis a pasiknak. Ám legutóbb vaskos combjai megvillantásával már nem aratott osztatlan sikert.

Mindig szexi akar lenni

Pedig olyan jól indult minden! Carey szombaton a Chicago Theatre közönségét szórakoztatta, és szó, mi szó, tényleg remekül festett földig érő pezsgőszínű estélyijében - mint egy vérbeli díva, aminek így is, úgy is eladja magát.

De bizonyára úgy gondolta, az emberek túlságosan az előadására figyelnek a teste helyett, ezért egyszer csak melléléptek a táncosfiúk, és lefejtették ruhája alsó részét.

Inkább takarná el

Hogy kinek a fejében fordult meg eme merész ötlet, nem tudni, mindenesetre szólhattak volna az énekesnőnek, hogy a virgácsait inkább nem kellene mutogatnia.

Bokától térdéig kecses lába ugyanis a térdkalácsától fölfelé igencsak kiszélesedik - vastag, húsos combjai pedig kifejezetten furcsán mutattak a fidres-fodros ruci alatt.

Mindenesetre Mariah Carey nem zavartatta magát, és igyekezett elvarázsolni a megjelenteket abban a biztos tudatban, hogy ennél csinosabb és szexibb már nem is lehetne.

Pedig dehogynem! Csak elég megnézni azokat a képeket, melyeken hosszú ruhában látható egy-egy vörös szőnyeges esemény alkalmával, hogy az ember elismerje: még egy gömbölyded szépség is lehet ellenállhatatlan, ha a megfelelő göncbe bújik.
Ezt is szeretjük