Szívfacsaró! Milliók előtt vallott vetéléséről Mariah Carey

Mariah Carey nemrég jelentette be, hogy terhes, az öröm mellett azonban felidézte tragikus veszteségét is.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Már hónapok óta pletykáltak arról Hollywoodban, hogy Mariah Carey terhes, ám a negyvenéves amerikai énekesnő csak néhány napja jelentette be az örömhírt, amire rajongói hónapok óta vártak, miszerint valóban várandós!

A Grammy-díjas popsztár október 28-án árulta el az Access Hollywoodnak, hogy babát vár, azt pedig, hogy eddig húzta a bejelentést, humorosan így indokolta: most jött el az ideje annak, hogy vagy nyilatkozik, vagy hibernálja magát.

Júniusban kezdődött minden

Júniusban kelt szárnyra az a szóbeszéd, hogy terhes, miután Carey kiszállt Tyler Perry új filmjének forgatásából. Augusztusban pedig már csak olaj volt a tűzre, amikor kismamaruhában fotózták le.

Néhány nappal a hivatalos bejelentés előtt Thandie Newton - aki Carey szerepét vette át a For Colored Girls című filmdrámában - a The View című beszélgetős műsorban kotyogta ki, hogy szerinte az énekesnő terhes.

Mariah Carey és Nick Cannon 2008 áprilisában házasodtak össze, hat héttel azután, hogy randevúzni kezdtek. A házaspár arról is először beszélt, hogyan sikerült megbirkózniuk azzal, hogy mintegy két évvel ezelőtt Carey elvetélt.

Képtelen volt beszélni róla

- Mindkettőnket mélyen megrázott a magzat elvesztése - a tragédia egy igazán sötét helyre taszított bennünket. Arról, ami történt, képtelen voltam bárkinek is beszélni - idézte fel fájdalmas emlékeit a gyönyörű énekesnő.

Hírességek a Kos jegyében

Nézegess képeket!

Elolvasom

Nick Cannon pedig hozzátette, hogy a tragikus veszteség csak közelebb hozta őket egymáshoz, megerősítve szerelmüket. Felnézett feleségére, amiért volt lelkiereje nevetni a kamerák előtt, ám nem titkolta el azt sem, hogy otthon szinte az ájulásig sírt fájdalmában.

Ami pedig a baba világrajövetelének időpontját illeti, egyelőre nem árulták el, ahogyan azt sem, hogy milyen nemű lesz a csöppség. Azt azonban nem rejtették véka alá, hogy természetes úton fogant, amit életük legszebb ajándékának tartanak.

Ezt is szeretjük