Nem tagadja meg önmagát! Mariah Carey terhesen is kivágott ruhában járkál

Mariah Carey várandósan is igyekszik nő maradni.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Tény, Mariah Carey elképesztően tud kinézni - már, ha nem hagyja el magát -, de talán eleget láttuk domborodó dekoltázsát.

A negyvenéves popdíva ugyanis sokszor hagyta, hogy kebleit a nagyközönség is megcsodálhassa. Talán úgy véli, annyira a védjegyévé vált a dívás öltözködés, hogy erről még a terhesség hónapjai alatt sem akar lemondani.

A terhesség nyilvánvaló volt

A negyvenéves énekesnőnek mindig voltak problémái a súlyával, ám annak ellenére, hogy az utóbbi időben egyre csak kerekedett, a boldogtalanság szikráját sem lehetett látni arcán.

Carey és férje, Nick Cannon 2008-ban keltek egybe, azóta pedig folyamatosan várták, hogy Mariah áldott állapotba kerüljön.

Egyesek szerint a kezdetekben a hízás nem is a terhesség jele volt, hanem a hormonkezelésé, aminek az énekesnő kénytelen volt alávetni magát, hiszen ebben a korban már nem jön olyan könnyen a gyermekáldás.

Folyamatosan dolgozik

Ugyanakkor a terhességről szóló pletykákat csak nem lehetett csillapítani. Az sem segített, hogy brazil koncertje során egy ismert babaruhákat forgalmazó cég kismamamodelljét viselte, amit az éles szemű tengerentúli olvasók rögtön kiszúrtak a neten közzétett képek alapján. 

Hírességek a Kos jegyében

Nézegess képeket!

Elolvasom

Ráadásul az énekesnő körül senki sem tagadta egyértelműen a híresztelést, mindenki csak ködösített. Férje mindössze annyit mondott, először mindenképpen a családjával fogja közölni a hírt, és csak azután a sajtóval. Sajtósa, Cindi Berger pedig azt hangoztatta, nincs felhatalmazva arra, hogy Mariah magánéletéről nyilatkozzon.

Aztán október 28-án véget vetettek a találgatásoknak, és bejelentették, hogy babát várnak. Mariah azt mondta, babonából titkolóztak: 2008-ban ugyanis egyszer már elvetélt, ezúttal nem akarták nyilvánosságra hozni a hírt a kritikus időszakban.

Bár hamarosan szülni fog, azért Mariah Carey karácsonyra előrukkolt egy új albummal, Merry Christmas II You címmel. Az ünnepi kedvencek mellett a lemezen hallható hat új dal is, és természetesen nem hiányozhat az örök kedvenc, az All I Want For Christmas Is You.

Ezt is szeretjük