Túl merész ruhát húzott az Oscarra Mariah Carey

Mariah Carey igyekezett még a Golden Globe-ruháján is túltenni, ezért most a dekoltázson kívül mást is megmutatott.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Ki hinné, hogy az első alkalommal 1929-ben megrendezett Oscar-gála még a nagyközönség kizárásával zajlott - ráadásul a nyertesek már jóval a díjátadó előtt értesültek az eredményről.

Egy évvel később már csak a sajtónak bocsátották rendelkezésére a díjazottak listáját, míg végül 1941-ben döntöttek a ma is érvényben lévő, lepecsételt borítékos módszer mellett. Ám az Oscar már régóta nemcsak a filmek, hanem a ruhák versenye is, amint azt a mellékelt videó is példázza.

Ruhák a vörös szőnyegen

Legfőképpen - érthető módon - a hölgyek telnek el lelkesedéssel, hiszen minden évben egyfajta exkluzív divatbemutatóként is funkcionál az Oscar estéje. A legnagyobb divatházak és tervezők, mint a Dior, az Armani, a Prada vagy éppen Rachel Zoe és Dries Van Noten versengenek a színésznők kegyeiért, hogy az ő estélyijükben pompázzanak a vörös szőnyegen. Így nem meglepő, hogy, mint mindig, idén is voltak említésre méltó öltözékek, melyek közül Mariah Carey kék Valentino ruháját muszáj kiemelnünk.

Ahogy azt a 39 éves, újabban színészi babérokra törő sztártól megszokhattuk - legutóbb a 2010-es Golden Globe-on is kitette, amije van -, ezúttal is méretes kebleire került a fő hangsúly - ám nemcsak azokra.

Újabb merész öltözék

Az aszimmetrikus szabású estélyi ugyanis meglehetősen merésznek bizonyult, hiszen olybá tűnt, mintha csak egy ezüstszínű bross tartotta volna össze deréktájon. Így aztán némely fotón majdhogynem Carey alsóneműje is kilátszott a combja felett.

Mariah Carey egyébként mostanság a Preciousben nyújtott alakításáért került előtérbe filmes körökben. Az amúgy önmagára sokat adó díva az Oscarra jelölt drámában smink nélkül, szinte felismerhetetlenül látható, ám sokak szerint sokkal meggyőzőbb, mint annak idején a Glitterben.

A 2001-es alkotás főszerepének pocsék eljátszásáért 2002-ben megkapta az Arany Málnát, idén pedig ugyanennek a révén az évtized legrosszabb színésznője címre is esélyes volt - amivel végül Paris Hilton tehetségtelenségét értékelték.
Ezt is szeretjük