Íme, a titok! Hát ezért hájasodott el Mariah Carey

25 kilót szedett fel

Az énekesnő állítólag gyógyszereket szed, hogy mielőbb teherbe essen, és ennek köszönheti elhízását.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Körülbelül egy hónappal ezelőtt mi is beszámoltunk róla, hogy a National Enquirer értesülései szerint Mariah Carey negyed mázsát hízott az elmúlt két év során. A 41 éves amerikai énekesnő a róla készült fotók tanúsága szerint valóban feltűnően kikerekedett, ami nem igazán zavarja őt.

A népszerű bulvárlap bennfenteseire hivatkozva korábban azzal magyarázta a popdíva felesleges kilóinak gyarapodását, hogy Carey minden erejével igyekszik teherbe esni, és mivel stresszeli a tény, hogy már betöltötte 40. életévét, a falánkságba menekült.

Babát akar, de azonnal

Ez elképzelhető magyarázatnak tűnt akkor, ám a National Enquirer most újabb titokra derített fényt a világhírű énekesnő kigömbölyödésével kapcsolatban. Információk szerint a teherbeesés vágyának valóban köze van a pluszkilókhoz, ám nem egészen úgy, ahogyan azt eddig sejtettük.

- Valóban jelentős mértékben meghízott, de csak a gyógyszerek miatt, amelyeket azért szed, hogy teherbe essen. Sőt, az is lehet, hogy már egy ideje várandós - osztotta meg észrevételeit a nyilvánossággal egy magát megnevezni nem akaró bennfentes.

Talán már terhes?

Ezt az információt látszik megerősíteni az a tény is, hogy Mariah Carey-t anyák napján szinte ragyogva kapták le, amint férje, Nick Cannon oldalán elhagyta a Beverly Hills-i Southern California Reproductive Center épületét.

A kilencvenes évek legkedveltebb sztárjai most

Nézegess képeket!

Elolvasom

A bennfentes elmondása szerint az ötszörös Grammy-díjas énekesnő tavaly már próbálkozott a mesterséges megtermékenyítéssel, ám sikertelenül.

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Érthető, hogy minél előbb szeretne babát, hiszen a negyedik ikszen túl már nem olyan könnyű teherbe esni, de nincs egyedül, hiszen 29 éves férje mindenben mellette áll.

Ezt is szeretjük