Megdöbbentően csúnyává műtötték Liv Tyler száját

Nehéz megérteni, hogy miért viszik túlzásba a plasztikáztatást már az olyan fiatal hírességek is, mint Liv Tyler.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Néhány napja egy újabb érthetetlen és teljesen szükségtelen plasztikai beavatkozás következményéről készült kiábrándító fényképek láttak napvilágot.


A fotók megtekintése után nehéz szóhoz jutni, hiszen ép ésszel elég nehéz felfogni, hogy vajon mi vitte rá Liv Tylert arra, hogy ezt művelje arcával?

A szép színésznő ugyanis kollagén tartalmú injekciókkal puffasztotta fel szájának felső ajkát, a műveletet pedig enyhén szólva is túlzásba vitték orvosai.

Ennek következményeként ijesztően megduzzadt a szája, a nem éppen kellemes látványt nem véletlenül nevezik külföldön pisztráng-ajkaknak - hazánkban ugyanerre a jelenségre a harcsaszáj kifejezés terjedt el.

Liv Tyler különleges szépségét jócskán beárnyékolja ez a bizarr szépséghiba, az pedig különösen elszomorító, hogy a megdöbbentő átalakulásra kora miatt biztosan nem volt szüksége a színésznőnek.

Nehezen állnak ellen csábításának a pasik

Akkor pedig miért döntött úgy, hogy bejelentkezik egy szépészeti klinikára? Hiszen a 31 éves Liv Tyler mindig is különleges szépségéről volt híres, bájával és szexepiljével pedig könnyen levette a lábáról a pasikat.

Nem véletlenül bízták rá a Gyűrűk Ura-trilógia már-már isteni szépségű tünde-lányának, Arwennek a szerepét, aki szinte mindenkit megbabonázott a filmben, de ő játszotta például Anyegin szerelmét is a híres orosz irodalmi mű 1999-es feldolgozásában.

Világsztárok és rokonaik

Nézegess képeket!

Elolvasom
Tyler eredetileg Liv Rundgren néven látta meg a napvilágot, és 17 évesen debütált a vásznon A csend fogságában című thrillerben, két évvel később pedig már az áttörést jelentő Lopott szépségben vadította a pasikat, a romantikus filmet a legendás Bernardo Bertolucci rendezte.

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Legutóbb a mozikban A hívatlanokban láthattuk, ebben a rémisztő horrorban egy feleséget játszott, akit férjével együtt idegenek támadnak meg váratlanul a házukban.
Ezt is szeretjük