Még hogy karót nyelt! Ilyen dögösnek még nem láttad a House sztárját

Lisa Edelstein, a Dr. House Cuddyja ezúttal nőies oldaláról mutatkozott meg a Coco Eco magazin kedvéért.

Húsvéti tojásvadászat
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A Dr. House sorozatot a nők többsége valószínűleg a mufurc doki kedvéért nézi, a pasik kedvencéről azonban megoszlanak a vélemények.

Egyeseknek a szexi - és a szerepe szerint halálos beteg - Tizenhármas jön be, míg a szolid külső alatt fortyogó vulkán típusra bukók kétségtelenül Cuddy látványától kapnak hevesebb szívdobogást.

Sokkal több van benne

Érdekesség, hogy Cuddy, mint karakter, a nőknek egyáltalán nem szimpatikus - pedig ha megismernék az őt alakító színésznőt, talán egészen máshogy vélekednének róla.

Lisa Edelstein ugyanis csak a sorozat kedvéért játssza a rideg és keménykezű igazgatónőt, aki talán még aludni is kosztümben megy.

A 44 éves hollywoodi sztár a valóságban sokkal nőiesebb és lágyabb - amint az a Coco Eco magazinhoz készült fotón is látszik. Ráadásul karrierje során a legváltozatosabb szerepeket játszotta el.

Az Ally McBealben például egy transzszexuális karaktert alakított, a Dumagépben egy szexmániás művészt személyesített meg, Az elnök embereiben pedig luxusprostiként ismerhettek rá rajongói!

Szerelem a House-ban

Bár a magánéletét féltve őrzi, és nem lehet tudni, kapcsolatban él-e, vagy egyedül, azért semmiképpen nem unatkozik.

Minden idők legkedveltebb sorozatai

Nézegess képeket!

Elolvasom

Ha éppen nem forgatja a Dr. House aktuális részét, akkor jókat sétál a kutyáival, vagy éppen valami fontos ügyben emeli fel a hangját. Azt vallja ugyanis, hogy a sztároknak szinte kötelessége kiállni a nekik fontos dolgok mellett: ő például lelkes állatvédő, és az AIDS veszélyeire is igyekszik felhívni a figyelmet.

Apropó, House! Azért izgalmas személyiségének újabb darabját ismerhetik majd meg a nézők a sorozat elkövetkezendő - sorrendben hetedik - évadában. Mint a rajongók emlékeznek, a hatodik évad utolsó epizódjában House és Cuddy végre egymásra találnak, így talán az is kiderül - képletesen, persze -, milyen dögös nő rejlik az unalmas kosztüm alatt.

Ezt is szeretjük