Liptai Claudia: A boldogságom fontosabb, mint mások véleménye

Őszinte vallomás

Liptai Claudia nem híve a képmutatásnak, az őszinteség híve.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Liptai Claudiát a nagyközönség elsősorban a tévé képernyőjéről ismeri, hiszen a bombázóvá karcsúsodott sztár olyan közkedvelt műsorok háziasszonyaként látható, mint a 2010-es Megasztár, de évek óta a Mokkában is találkozhatnak vele a nézők.

Rudolf Péterrel a Pletykafészek című darabban

Hétköznap esténként pedig a TV2 Jóban Rosszban című népszerű kórházsorozatában tűnik fel dr. Zámori Alexa sebész szerepében.

Tíz éve nem volt színpadon

Színdarabban viszont több mint tíz éve szerepelt utoljára, ezért is különleges esemény, hogy február 18-án a Centrál Színházban bemutatásra kerülő Pletykafészekben ismét a világot jelentő deszkákra lép, méghozzá olyan kiváló színészek társaságában, mint Nagy-Kálózy Eszter, Básti Juli vagy Rudolf Péter.

A 37 éves színész-műsorvezetőnő a Feminának elmesélte, hogy a rendező, Puskás Tamás kérte fel a szerepre. Bár először nagyon meglepődött, annyira tetszett neki a forgatókönyv, hogy miután elolvasta, azonnal igent mondott.

A felső tízezer képmutatására fókuszáló, társadalomkritikának is beillő darabban egy gazdag feleséget alakít, aki leginkább külsejével van elfoglalva. Ám Claudia, saját bevallása szerint, kerüli a felszínes dolgokat - a magánéletben és a munkában is az őszinteség híve.

Nem érdekli a látszat

- Sokak számára a látszat fenntartása az elsődleges - kifelé azt mutatni, minden rendben, még ha belülről rohad is az egész. Én nem így élem az életem, nekem a boldogságom fontosabb, mint az, hogy mások mit gondolnak rólam - mesélte.

A 2011-es Story-gála legdögösebb sztárjai

Nézegess képeket!

Elolvasom

Mint mondta, úgy véli, népszerűségének is az a titka, hogy mindig önmagát adja - ezáltal képes 12 év után is sikeres lenni a média világában.

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban a nemi egyenlőtlenség és a toxikus maszkulinitás jelenségéről beszélgettünk. Mi a különbség a férfiség és a férfiasság között? Mi számít toxikus maszkulinitásnak, miért alakult ki, és vajon köze van-e a Metoo mozgalomhoz? Miért van annyira kevés női vezető, és miért csak férfias személyiségű nők kerülnek vezetői pozícióba? Többek között ezekre a kérdésekre keresi a válaszokat Szél Dávid pszichológus, Leszkovszki Máté újságíró, és Pintér Ada.

Promóció

- Bár a tévé alapvetően a látszatot mutatja, én ott is a legőszintébb próbálok lenni. Talán ez az én erényem, és ezért tudok ott lenni ennyi ideje az élvonalban, mert önazonos vagyok - árulta el a Feminának.

Fotó: Femina, tv2.hu.

Ezt is szeretjük