Kihagyhatatlan fotó! Liptai Claudia olyan lépésre szánta el magát, amire senki sem számított

Liptai Claudia tegnap este már új frizurával ment bulizni.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Április 8-án, pénteken este 21 óra 20 perckor láthatják az érdeklődők A Nagy Duett című vetélkedő első adását, ahol Balázs Klári, Dobrády Ákos és Kasza Tibor értékeli majd a duettező sztárpárok teljesítményét.

A élő zenés műsor különlegessége, hogy sokat próbált énekesek és dalolással eddig csak a fürdőszobában próbálkozó sztárok lépnek együtt színpadra, akiknek sorsáról és továbbjutásáról a zsűri mellett a nézők is döntenek.

Izgalmas párosítás

Ami a párosítást illeti: a készítők alaposan kitettek magukért, hiszen Zoltán Erikával például Hajdú Péter, Bereczki Zoltánnal Peller Mariann, Tóth Verával pedig Rákóczi Ferenc fog énekelni, szóval izgalmas produkciókban lesz részünk.

A műsor házigazdája Majka és Liptai Claudia lesz, aki egy igazán meglepő lépésre szánta el magát a TV2 legújabb produkciója előtt: rövidre vágatta a haját, hogy egy vadiúj frizurával lepje majd meg a nézőket!

A 37 éves műsorvezetővel ennek apropóján hétfőn készített egy interjút az Aktív stábja, ahol a vörös bombázó azt nyilatkozta: hazudna, ha azt mondaná, hogy nem izgul, de igazából már sokkal jobban várja, hogy rövid legyen a haja.

Egy kis trükkre volt szükség

Hozzátette, hogy akad még egy nehézség is, a hajvágáson ugyanis átesett a tegnapi nap folyamán, ám ma még hosszú hajjal kellett forgatnia Jóban Rosszban című sorozatban, ezt pedig ügyes trükkökkel oldották meg.

Magyar sztárok hosszú és rövid hajjal

Nézegess képeket!

Elolvasom

A riporter természetesen megkérdezte Liptai Claudiától, hogy vajon ez az egész terv már régóta érlelődött benne, vagy csak A Nagy Duett miatt döntött így, amire a műsorvezetőnő meglepő választ adott: az egésznek semmi köze a tévéhez!

- Az egésznek alapvetően semmi köze sincs a televíziózáshoz, hogy én miért döntöttem a rövid haj mellett. A legfontosabb az én kislányom - árulta el, majd azt is kifejtette, hogy ez alatt pontosan mit is ért.

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban a cancel culture, azaz az eltörléskultúra került terítékre. Mikor született meg, és mit jelent a cancel culture kifejezés? Miért veszélyes jelenség? Kik azok a híres személyek, akik érintettek? Honnan tudjuk, hogy valósak-e az ellenük felhozott vádak? Hogyan befolyásolja az eltörléskultúra a stand up comedy műfaját?

Promóció

A sztáranyuka elmondása szerint Pankának ugyanis göndör a haja, ami nehezen nő meg, és mivel kislánya hiába szeretett volna hosszú hajat, azt gondolta, hogy akkor inkább neki legyen rövid frizurája.

Liptai Claudia hétfőn este a Spoon hajón megtartott partin mutatta meg először rövid haját, amiről korábban azt mondta, hogy mivel nőies nőnek tartja magát, mindenképpen szeretné megőrizni frizurájában is nőiességét.

Fotók: TV2 Sajtószoba

Ezt is szeretjük