"Nagyon sokat sírok!" Liptai Claudia őszintén tárta fel legmélyebb érzéseit

Liptai Claudia a kocsijában adja ki magából a feszültséget.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A rajongók régi vágya teljesül hamarosan, ugyanis több mint tíz éves kihagyás után ma este tér vissza a színpadra Liptai Claudia a Centrál Színház Pletykafészek című előadásában.

Egy egyedülálló anyának nem könnyű az élete, hát még akkor, ha rengeteget dolgozik is mellette: Liptai Claudiának pedig igazán sűrűek a hétköznapjai, reggel a Mokka stúdiójában kezd, aztán színházi próba, végül a Jóban Rosszban felvétele.

- Mindennek ára van

Vajon hogyan bírja ezt a szédületes tempót és sok megterhelő kötelezettséget a 37 éves sztár? Többek között erről is faggatta őt az Aktív riportere, Liptai Claudia pedig örömmel adott egy kendőzetlen interjút.

Mindennek ára van, valamiről mindig le kell mondani, árulta el a csinos műsorvezetőnő, aki szerint nagyon fontos, hogy az ember semmit se bánjon meg, hiszen állandó lelkiismeret-furdalással lehetetlen élni.

Liptai Claudia azt is elmondta, hogy a sok munka előnyt is jelent. Így ugyanis az ember elmenekülhet a gondok elől, arról nem is beszélve, hogy problémái megoldásában is segíthet.

Állandóan pörög

Természetesen a stressz és a befeszülés ellen neki sincs hatásos ellenszere, ezért aztán nem rejtette véka alá, hogy ő például lelki alkatából adódóan a kocsijában sírva adja ki magából a benne felgyülemlett negatív érzéseket.

Napjaink legnépszerűbb magyar tévései

Nézegess képeket!

Elolvasom

- Nagyon sokat sírok a kocsiban, amikor A-ból B-be megyek, akkor kiadom magamból valahogy, meg valószínűleg ilyen alkat vagyok, tehát én nagyon pörgök, az agyam is egyfolytában jár - nyilatkozta Liptai Claudia.

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban arról dilemmázunk, hogy miért ülünk fel a legfrissebb trendekre, miért követjük megszállottan a divatirányzatokat, valamint a fogyasztás és a reklámvilág pszichológiájának is a mélyére ástunk. Pintér Ada beszélget Márton Szabolccsal az Indamedia csoport ügyfélélmény igazgatójával, és Kazár Zalán Kristóffal a Femina újságírójával.

Promóció

A közelgő színházi előadás kapcsán sem volt képmutató, elismerte ugyanis, hogy halálosan izgul, ehhez foghatót pedig csak a Megasztár előtt érzett, amikor vallomása szerint a gyomra diónyira szűkült össze.

Fotó: TV2

Ezt is szeretjük