Egyre szexibb! Liptai Claudia mindenkit megbabonázott királykék ruhájában

Liptai Claudia A Nagy Duett legutóbbi adásában gyönyörűen nézett ki.

Húsvéti tojásvadászat
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Április 29-én, pénteken este láthatták a tévénézők A Nagy Duett negyedik élő adását a TV2-n, amelynek végén a nézők és a zsűri sorrendjét összesítve előbb Tilla és Tóth Gabi, néhány perccel később viszont már nővére, Tóth Vera és Rákóczi Feri álltak kieső helyen.

A továbbjutó párosokat egymás után szólítva, az eredmények tükrében ők négyen maradtak tehát utolsóként a színpadon, a testvérpárbajból pedig végül a kisebbik Tóth-lány, Gabi és partnere, Tilla került ki vesztesen, így ők búcsúztak A Nagy Duett versenyétől.

Lélegzetelállítóan nézett ki

A TV2 népszerű showműsorának házigazdája Majka mellett természetesen ezúttal is Liptai Claudia volt, aki kétségkívül lélegzetelállítóan nézett ki királykék estélyi ruhájában, ami már-már keresetlenül egyszerű és visszafogott volt - leszámítva lazán megkötött övét.

A 37 éves műsorvezetőnő - aki a műsor miatt vágatott magának új frizurát - szó szerint ragyogott az élő adásban, miközben a sztárpárok minden erejükkel azon voltak, hogy minél több pontot gyűjtsenek be a szigorú zsűritagoktól, akiknek bizony volt pár emlékezetes beszólása a produkciók kapcsán.

Hajdú Péter és Zoltán Erika egy biztos sikernek tűnő dalt választottak, legalábbis a zsűri egyharmadának a szívébe azonnal belopták magukat: Korda György és Balázs Klári egyik legismertebb dalát, a Találd ki gyorsan a gondolatom!-at értelmezték újra, sztepptáncbetéttel tarkítva.

Majka ledobta volna bugyiját

A nézőtéren ezúttal is valóságos Hajdú Péter Fan Club foglalt helyet, élükön Schobert Norbival és Rubint Rékával. Majka, ha bugyija lett volna, ledobta volna a produkció láttán, Tibi szerint zseniális ötlet volt megvenni a zsűri egyik tagját, mert neki hiányérzete volt, de így is 26 pontot ért a legendás sláger újragondolása.

A 2011-es Story-gála legdögösebb sztárjai

Nézegess képeket!

Elolvasom

Falusi Mariann és Árpa Attila duettjét hatalmas ováció kísérte - Kasza Tibor bármikor jegyet váltana erre a produkcióra, és Dobrády Ákos szerint is felvonultatták a szórakoztatás összes alapelemét.

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. Podcast-sorozatunk legújabb részében a testpozitivitás került terítékre. Tényleg építő jellegű vagy egyre egészségtelenebb a body positivity mozgalom? Mitől függ a testünkkel való viszonyunk? Miért mennek általában a nők plasztikáztatni?

Promóció

Balázs Klári kiemelte, hogy Árpa mellett nem is mutatna jól egy hosszú puska nő a színpadon, nagy szerencséje van az ő rövid puska duettpartnerével, az elégedettség pedig a pontszámokban is megmutatkozott, Árpáék ugyanis a maximális 30 pontot kapták.

Fotók: TV2 Sajtószoba

Ezt is szeretjük