Megdöbbentően kínosat villantott vásárlás közben Lindsay Lohan

A celebmacának gondjai lehetnek a higiéniával, nem véletlenül égette le magát a hétvégén egy ruhaüzletben.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Lindsay Lohant vasárnap kapták lencsevégre Los Angelesben, ahol sikerült meglehetősen kínos helyzetbe hoznia magát.


A 23 éves amerikai színésznő a Madison and Diavolina nevezetű trendi ruhaboltban vásárolgatott. Többféle ruhát is felpróbált, többek között egy fekete farmert, egy fehér inget és egy fekete pólót.

Ám elkövette azt a hibát, hogy levetette lábbelijét. Ezt pedig nem kellett volna: megdöbbentően koszos talpát ugyanis azonnal lefotózták.

Ájulásig vedel és bulizik

Persze nincs mit csodálkozni Lindsay Lohan ápolatlanságán, a meglehetősen botrányos és züllött életet élő színésznő ugyanis az elmúlt hónapok során heti rendszerességgel csapta szét magát.

Samantha Ronsonnal való szakítása után különösen mélyre süllyedt az önpusztítás  mocsarában. Mindezt az ájulásig tartó részeg tivornyáiról készült fotók is bizonyították.

Mindeközben karrierje érezhetően kifulladóban van, hiszen legújabb filmjét, a Labor Painst nem mutatták be a mozikban, ehelyett az egyik amerikai tévécsatorna tűzte műsorára.

Ezt megelőzően pedig két évvel ezelőtt játszott el egy főszerepet a Tudom, ki ölt meg című horrorfilmben.

Haszontalan celebmacák

Nézegess képeket!

Elolvasom
Ám a legfrissebb hírek szerint a Sin City és más sikerfilmek rendezője, Robert Rodriguez szerepet kínált neki legújabb, Machete című mozijában, amelynek jövőre tervezik a premierjét. A Machete története kifejezetten izgalmas.

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Rodriguez ugyanis a 2007-es Terrorbolygó című horrorfilmhez forgatott egy Machete-álelőzetest, és most ebből készíti el az egész estés filmet.

Ezt is szeretjük