Már jön a baba is! A hétvégén titokban férjhez ment az ismert énekesnő

Lily Allen és szerelme, Sam Cooper vidéki házukban tartották a lagzit, ráadásul dupla volt a boldogságuk.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Annyi szakítás és válás történik mostanában a sztárvilágban, hogy szinte külön öröm boldog párokról és esküvői harangokról hallani. Főleg akkor, ha a várva várt lagzit nem várt nehézségek előzik meg.

A britek nagyszájú énekesnője, Lily Allen is sok fájdalmon küzdötte át magát a nagy napig, de megérte, hiszen boldogságát most még egy plusz jó hír is tetézte.

Dupla öröm: házasság és kisbaba

A 26 éves énekesnő és vállalkozó vőlegénye, Sam Cooper hétvégén álltak oltár elé az angliai Crenhamben. A mosolygós ara egy hófehér Delphine Manivet menyasszonyi ruhában mondta ki a boldogító igent, háromszáz vendég előtt, a sztárpár 17. századi, angol vidéki kúriájában.

A csodás, vintage ihletésű ruha már nem tudta eltakarni Lily gömbölyödő pocakját, így az énekesnő egyúttal a másik örömhírt is bejelentette, vagyis, hogy kisbabát vár.

Cooper egyébként 2010 decemberében jegyezte el az énekesnőt, a Balin töltött karácsonyi ünnepek ideje alatt. Az esküvőt és boldogságukat azonban komoly tragédia előzte meg, a Smile előadója ugyanis korábban kétszer is elvetélt. Legutóbb épp az eljegyzés előtt, az énekesnő akkor már a hatodik hónapban volt.

A leggyönyörűbb sztáresküvők

Nézegess képeket!

Elolvasom
Ezt is szeretjük