Sosem látott fotó! Imádnivaló bébi volt Leonardo DiCaprio

Leonardo DiCaprio babaként is legalább olyan elbűvölő volt, mint most, harmincon túl.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A TMZ közölte ezt az exkluzív fotót Leonardo DiCaprióról, amely a hetvenes évek közepén készült róla. A leendő szívtipró igazán elbűvölő baba volt, azt azonban nyilvánvalóan nem sejtették szülei, hogy egyetlen gyermekük nemzedékének egyik legtehetségesebb hollywoodi színésze lesz.

A 35 éves amerikai színész édesanyja az ötvenes években emigrált a Ruhr-vidékről az Egyesült Államokba, ahol titkárnőként dolgozott, édesapja, az olasz és német ősökkel rendelkező George DiCaprio pedig undergound képregényrajzoló és -író volt.

Leonardo Da Vinci után kapta keresztnevét

Szülei a főiskolán találkoztak, majd a diploma megszerzése után Los Angelesbe költöztek, gyermeküket pedig azért nevezték el Leonardónak, mert édesanyja éppen Leonardo Da Vinci egyik festményét nézte a múzeumban, amikor hasában először rúgott fia.

Az egykori gyereksztár az elmúlt években komoly alakításai révén ügyesen leszámolt azzal a tinibálvány-imidzzsel, amelyről sokan azt hitték, hogy nem fog tudni belőle kitörni a Titanic vagy A part után. DiCaprio az ezredfordulót követően olyan emlékezetes mozikban bizonyította tehetségét, mint A tégla, az Aviátor vagy A szabadság útjai, ám három Oscar-jelölését egyelőre nem tudta díjra váltani.

Nem sürgeti a családalapítást

A jóképű színész közismerten rajong a szupermodellekért, és habár évek óta rapszodikus kapcsolat fűzi Bar Refaeli izraeli modellhez, egyelőre nem álltak még az oltár elé, ahogyan a családalapítást sem sürgeti. Saját bevallása szerint ugyanis számára most a karrier az elsődleges, amelynek nem titkolta árnyékos oldalát sem.

Világsztárok gyerekkori fotói

Nézegess képeket!

Elolvasom

- Nem vagyok még olyan öreg, a biológiai órám még nem ketyeg. A sorsra bízom, hogy mikor leszek apa. A showbiznisz világában semmi sem olyan veszélyes és rettegett, mint az egyedüllét. Filmeket forgatunk szerte a világban, miközben távol vagyunk a családunktól és barátainktól.

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Aztán egyszer csak nézed magad egy hotelszoba tükrében, és rádöbbensz, hogy milyen magányos vagy, és milyen messze a normális élettől. Ez olyan érzés, mintha gyomron ütnének – mesélte a sztár az OK magazinnak.
Ezt is szeretjük