Eszméletlenül találták otthonában Larry King feleségét

Larry King felesége nyugtatóval adagolta túl magát, miután kiderült, férje megcsalta, és el akar válni.

Húsvéti tojásvadászat
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Larry King, az amerikai televíziózás legendás alakja amilyen ismert személyiség, olyan botrányos férj - legalábbis, ha hihetünk a róla terjengő híreknek.

A 76 éves showman már nem kevesebb mint hat feleséget elfogyasztott, jelenleg pedig a hetedikkel él. Shawn Southwicket 1997-ben vette el, és bár a 26 évvel fiatalabb asszonyka két kisfiút is szült neki, Kingnek ez sem volt elég.

Vén kecske is

Nemrégiben ugyanis kiderült, a tévésztár megcsalta nejét - mégpedig nem mással, mint a hölgy húgával! Az eset természetesen nyilvánosságra került, miután King és felesége 2010 áprilisában közösen beadták a válóperes papírokat a bíróságra.

Bár eddig a történet meglehetősen sablonos, ezután két meglepő fordulat következett be: az egyik örvendetes, hiszen a felek május elején mégiscsak megbeszélték a dolgot, és leállították a válási folyamatot, mondván, szeretik egymást és a gyerekeiket, és csak ez az egy fontos számukra.

A másik fordulat, főként az előbbiek ismeretében meglepő: a RadarOnline értesülései szerint hiába a nagy összeborulás, május 28-án kórházba kellett szállítani az 50 éves asszonyt, mivel túladagolta magát.

Nem tudta felébreszteni

Shawn eszméletlen testére édesapja, Karl Engemann talált rá a nő Utah állambéli otthonában, és kétségbeesetten hívta a mentőket. A férfi - aki egyébként ugyanannyi idős, mint Larry King - azért ment a házhoz, mert találkozót beszélt meg akkorra a lányával, de amikor felfedezte őt a padlón fekve, rögtön a telefonhoz nyúlt.

Bár a gyanú fennáll, Engemann meg van róla győződve, hogy lánya nem akart öngyilkos lenni, csak véletlen túladagolásról lehet szó. A nő ugyanis egy ideje különféle pirulákat szedett depresszió és szorongás ellen.

A sztárvilág leghíresebb szerelmespárjai

Nézegess képeket!

Elolvasom

Shawn Southwicknek egyébként már korábban is volt gondja a gyógyszerekkel.

2008-ban saját maga ment elvonóra, miután egy migrén elleni fájdalomcsillapítótól függő lett.

Ezt is szeretjük