Friss! Larry Hagman rákos! Más játssza majd Jockey Ewing szerepét az új Dallasban?

Larry Hagman, azaz Jockey pénteken jelentette be, hogy rákkal küzd.

Húsvéti tojásvadászat
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

- Jockey Ewingként nem voltam előttem akadályok: elbírtam a zsarolókkal, kimagyaráztam a félrelépést és keményen bevetettem a kenőpénzt, ahol kellett. Most mégis rákos vagyok - jelentette be pénteken egy közleményben a Dallas felejthetetlen sztárja, Larry Hagman.

A 80 éves színész, akin egyébként a kilencvenes évek közepén májátültetést hajtottak végre, nem árulta el bővebben, a betegség melyik fajtájával diagnosztizálták.

Hétfőn kezdi a forgatást

Csak annyit hozott nyilvánosságra, hogy a kór egy gyakori és gyógyítható válfaja támadta meg szervezetét.

Mindemellett azt is elárulta, hogy nem kíván visszavonulni, és továbbra is számíthatnak rá a forgatásokon. A TNT csatorna ugyanis éppen hétfőtől kezdi el a Dallas legújabb változatának forgatási munkálatait, és ebből természetesen nem hiányozhat Jockey Ewing sem.

- Bár kezelésnek fogom alávetni magam a forgatások ideje alatt, mégis nagyon várom már a Dallast. Nem tudok elképzelni jobbat, mint hogy egy olyan munkában vegyek részt, amit én is és az emberek is rendkívül szeretnek. Ráadásul, és ezt mindenki tudja, Jockey-t nem lehet legyőzni! - nyilatkozta.

Új Dallas, régi szereplőkkel

Az új Dallas sztorija egyébként többnyire Jockey és Bobby időközben felnőtt gyermekei körül bonyolódik, de azért az eredeti sorozat sztárjai - Patrick Duffy, Charlene Tilton, Linda Gray, Steve Kanaly és Ken Kercheval - is feltűnnek a képkockákon.

A 80-as évek legkedveltebb sztárjai régen és most

Nézegess képeket!

Elolvasom

Az eredeti szériát a CBS csatorna sugározta 1978 és 1991 között, Magyarországra 1990 decemberében jutott el, és óriási sikernek örvendett a nézők körében.

- A Warner Horizon Television, a TNT csatorna és az egész Dallas-család támogatja Larry Hagmant ezekben a nehéz időkben, és alig várjuk, hogy újra a televíziózás történetének egyik legérdekesebb, legösszetettebb és legellentmondásosabb karakterének bőrébe bújjon - tette közzé a TNT és a Warner egy közös nyilatkozatban.

Ezt is szeretjük