Lady GaGa kezét csúnya égési sebek tarkítják

Agyonhajszolja magát

Lady GaGa egyik koncertje után dedikált rajongóinak New Yorkban, minek során sikerült megint villantania.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Lady GaGát a közelmúltban örökítették meg New Yorkban, miközben a Radio City Hall közelében dedikált rajongóinak koncertje után. A 23 éves amerikai énekesnő önmagához képest visszafogott fehér öltözetben látta el névjegyével a szerencsések papírjait és képeit, ám egy meghökkentő villantással azért sikerült megajándékoznia a világot.

A Poker Face című sláger előadójának bal csuklóján egy csúnya égési sebhely éktelenkedett, amelynek eredetére nem derült fény, de a fotó tanúsága szerint mindenképpen fájdalmas lehetett, amikor szerezte. Arról nem is beszélve, hogy a lábai is tele voltak zúzódásokkal és kék-zöld foltokkal.

Komolyan veszi a munkáját

Habár Lady GaGa excentrikus stílusát sokan eltúlzottnak és erőltetettnek tartják, azt nem lehet róla elmondani, hogy a szakmáját ne venné komolyan.

The Monster Ball nevű turnéja előadásain ugyanis a beszámolók szerint a popdíva mindvégig élőben énekel, playback és tátogás nélkül, és a lenyűgöző koreográfiákat is ő csinálja.

Ezek tükrében nincs nagyon mit csodálkozni azon, hogy az ifjú csillag teste olyan, mint egy bokszolóé, a múlt héten pedig több előadását is le kellett mondania, miután Indiana államban elájult a színpadon.

Az orvosok kimerültséget és kiszáradást diagnosztizáltak nála, és pár napos kényszerpihenőre küldték.

Bocsánatot kért

Lady GaGa ezek után a Twitteren üzent rajongóinak, elnézést kérve tőlük, és azt ígérte, hogy az elmaradt fellépéseket mielőbb pótolja.

A sztárvilág legbotrányosabb villantásai

Nézegess képeket!

Elolvasom

- Nem tudok elégszer bocsánatot kérni, és elmondani, hogy mennyire sajnálom.

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Hallottam az öltőzömben a rajongók tapsolását, de hiába könyörögtem, nem engedtek vissza a színpadra - írta Lady Gaga.

Ezt is szeretjük