Elfelejtett alul felöltözni Lady GaGa

Pedig hideg a tél Londonban

Lady GaGa a Brit Awards 2010 kedvéért érkezett a brit fővárosba, de nem nagyon törődött a zimankóval.

Húsvéti tojásvadászat
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Lady GaGát talán már meg sem ismernénk, ha hétköznapi ruhában mutatkozna az utcán.

Merthogy igazság szerint nem született klasszikus szépségnek - ám az is igaz, mindent megtesz annak érdekében, hogy ne biológiai adottságai, sokkal inkább egyedi öltözködése miatt emlékezzenek rá az emberek.

Meddig lehet még fokozni?

Akik látták az egy héttel ezelőtti New York-i amfAR-gálán a 23 éves énekesnőt, azok bizonyára nem egykönnyen felejtik el hófehér ruházatát, valamint az arcára ragasztott aprócska gyöngyöket - hogy rózsaszínre mázolt ajkai közül leselkedő sárgás fogait már ne is említsük.

Mindenesetre a sztár igyekszik minden egyes megjelenésével tovább sokkolni, ám valószínűleg ezúttal önmagát sokkolta a legjobban - szó szerint. A Londonban tartózkodó popcsillag ugyanis képes volt a zimankó és a röpködő mínuszok ellenére nadrág, vagy legalább szoknya helyett csupán egy lyukacsos neccharisnyát húzni lábaira, ami valószínűleg nem nagyon védte meg a hidegtől.

Nyerni jött

Felül azért próbálta némiképp védeni testét, de azért meg kell hagyni, a földszínekben játszó inggel, a focistadzsekivel és a szegecses mellénnyel nem igazán érte el a kívánt hatást - sem esztétikailag, sem praktikussági szempontból.

A sztárvilág legbotrányosabb villantásai

Nézegess képeket!

Elolvasom

Ám kiskorú rajongóit a képek tanúsága szerint nem különösebben érdekli az esztétika. Nekik Lady GaGa bizonyára a távoli sztárbolygóról érkezett furcsa teremtmény, akit annál inkább imádnak különcségéért, minél jobban felháborodnak szüleik a szőkeség botrányai miatt.

A Poker Face előadója egyébként nem véletlenül van Londonban: február 16-án, azaz ma kerül megrendezésre a Brit Awards 2010, ahol három díj várományosa. A sztárt a legjobb nemzetközi női előadó, a legjobb nemzetközi tehetség, illetve a legjobb nemzetközi album kategóriákban választhatják nyertesnek.

Ezt is szeretjük