Megdöbbentő képek! Kylie Minogue még sosem volt ilyen csúnya

Kylie Minogue mindent megtesz a tökéletes megjelenésért, a napokban mégis borzasztó állapotban kapták le.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Kylie Minogue-ról közismert, hogy előszeretettel veszi igénybe a plasztikai sebészet vívmányait. A 42 éves ausztrál énekesnőt néhány napja kapták le New Yorkban, ahol sikerült alaposan megdöbbentenie rajongóit.

A világhírű popsztár ugyanis szó szerint csak árnyéka volt önmagának. Arca nagyfokú kimerültségről tanúskodott, arról nem is beszélve, hogy plasztikák ide vagy oda, legalább tíz évvel nézett ki öregebbnek a valódi életkoránál.

Egy filmszerep miatt kerültek rá a tetkók

A kiábrándító összhatást tovább rontotta Kylie feltűnően igénytelen öltözete, a tetoválásokról nem is beszélve, amelyek beborították szinte az egész testét. Aggodalomra azonban semmi ok, ezek ugyanis - a félrevezető látszat ellenére - nem voltak valódiak.

Minogue bőrét ugyanis egy ügyes sminkmester díszítette ki legújabb filmjének forgatása miatt. A Grammy-díjas énekesnő a Jack and Diane romantikus horrorban kapott szerepet, amelyben farkasemberekkel találkozhatunk majd.

Nem sokat pihent

Ami pedig a fáradtságot illeti: teljesen érthető, hogy Kylie alig állt a lábán a kimerültségtől. Néhány nappal korábban ugyanis a Glastonbury Fesztiválon adott koncertet a Scissor Sistersszel, és utána rögtön New Yorkba repült a forgatásra.

Sztárok plasztika előtt és után

Nézegess képeket!

Elolvasom

Az énekesnő 11 évesen debütált a tévék képernyőjén a The Sullivans című sorozatban, majd hírnevét 1986 és 1988 között a Szomszédok révén alapozta meg.

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Azóta több mint egy tucat filmben szerepelt - a Jack and Diane szám szerint pedig a 14. mozija lesz, amelyet jövőre láthatunk majd.

Ezt is szeretjük