Miért nem előbb? Ákos 15 évig várt, hogy elvegye gyermekei anyját

Az énekes családi boldogsága felhőtlen, tavasszal született meg negyedik gyermeke.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A sztárvilágban sajnos egyre ritkább az olyan hosszú és boldog házasság, mint amilyen Kovács Ákosé. A 42 éves énekes több mint húsz esztendeje él együtt feleségével, Őry Krisztinával, akivel négy gyermeket nevelnek.

Ákos elmondása szerint kapcsolatuk igazi diákszerelemként indult, ami az egyetemen szövődött köztük. Egy idő után mindketten úgy érezték, egymás mellett akarnak megöregedni, ennek ellenére hivatalosan nem kötötték össze az életüket.

Hallani sem akart a házasságról

A sztár ugyanis bevallotta, soha nem volt házasságpárti, ráadásul a felesleges ceremóniákat sem kedveli. Így aztán múltak az évek, és a gyerekek is érkeztek szép sorban, a boldogító igen kimondására mégsem került sor.

1998-ban született meg fiuk, Márton, akit 2002-ben egy kislány, Anna követett. Három év múlva érkezett Kata, és ekkor a büszke - immár háromszoros - apuka döntő lépésre szánta el magát.

Titokban kötötték össze az életüket

Három évvel korábban ugyanis megígérte párjának, hogy harmadik gyermekük születése után hivatalosan férj-feleséggé válnak, így két hónappal Kata érkezése és 15 év együttélés után valóban az anyakönyvvezető elé álltak.

Közkedvelt magyar sztárok és párjaik

Nézegess képeket!

Elolvasom

Negyedik gyermekük, a kis Júlia idén májusban jött világra, a boldog szülők és az izgatott testvérkék legnagyobb örömére. Az előző háromhoz hasonlóan ez is apás szülés volt. Krisztina főállású anya, de férje karrierjének építésében is aktívan közreműködik.

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban a cancel culture, azaz az eltörléskultúra került terítékre. Mikor született meg, és mit jelent a cancel culture kifejezés? Miért veszélyes jelenség? Kik azok a híres személyek, akik érintettek? Honnan tudjuk, hogy valósak-e az ellenük felhozott vádak? Hogyan befolyásolja az eltörléskultúra a stand up comedy műfaját?

Promóció

Ákos szerint a sikeres házasság titka az, hogy klasszikus női-férfi szerepben élnek - számukra ez a természetes állapot. Azt is tudják, hogy a nagycsalád rengeteg kompromisszummal jár, cserébe viszont tengernyi örömet ad.

Fotó: Europress

Ezt is szeretjük