Nagyon hasonlítanak! Koós Réka le sem tagadhatná a kislányát

Koós Réka kislánya, Rozi már hatéves, az örökmozgó csöppség egyre jobban hasonlít anyukájára.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Koós Réka 36 évesen is sugárzik, akár egy tinilány, pedig már hat éve édesanya, 2004-ben ugyanis megszületett kislánya, Rozi.

A csöppség már igazi nagylány, aki egy percre sem hagyja unatkozni anyukáját. A kislány a színésznő volt férjétől, Tóth Gergelytől született, akihez már kismamaként ment hozzá Réka.

2007-ben azonban búcsút intettek egymásnak, miután úgy érezték, kapcsolatukat nem tudják megmenteni.

Divatbemutatón léptek fel

Azóta Réka neveli a csöppséget, aki egyre jobban hasonlít édesanyjára. Világos haja és nagy barna szemei is a mamára emlékeztetnek – le sem tagadhatnák egymást.

Legutóbb, a Sugarbird divatbemutatóján láthattuk őket, ahol sztárok és gyerekeik mutatták be a hazai márka vidámabbnál vidámabb, mesefigurákkal díszített darabjait.

Újra színpadon

Erre az igazi csajos programra szívesen mondott igent a sztáranyuka és kislánya, akit láthatóan már hatévesen is érdekel a divat, szereti  a szép ruhákat - akár a mamája.

A legdögösebb magyar sztármamik

Nézegess képeket!

Elolvasom

Réka egyébként sokáig otthon volt kislányával főállású anyaként.

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban a cancel culture, azaz az eltörléskultúra került terítékre. Mikor született meg, és mit jelent a cancel culture kifejezés? Miért veszélyes jelenség? Kik azok a híres személyek, akik érintettek? Honnan tudjuk, hogy valósak-e az ellenük felhozott vádak? Hogyan befolyásolja az eltörléskultúra a stand up comedy műfaját?

Promóció

Ám mostanában ismét visszatért a színpadra, a kaposvári Csiky Gergely Színházban bizonyítja tehetségét.

Fotók: Europress.

Ezt is szeretjük