Emlékszel rá? Konta Barbara már egy 17 hónapos kislány mamája

Konta Barbara egykor a Barátok közt üdvöskéje volt, de az utóbbi időben csak ritkán mutatkozott a képernyőn.

Húsvéti tojásvadászat
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A Barátok közt több mint tízéves történelmében rengeteg szereplő bukkant már fel, és hagyta ott a sorozatot.

 

Ám Konta Barbarára bizonyosan minden BK-fan emlékszik, hiszen a Hoffer Esztert alakító sztár még az induló csapathoz tartozott 1998-ban, és öt éven át maradt a Mátyás király tér állandó lakói között.

Sok mindent kipróbált

Azóta láthattuk már az FHM-ben pózolni, majd kipróbálta magát műsorvezetőként is. Egyebek közt a TV2-n indított, a híresség nevével fémjelzett Barbara Show háziasszonyi feladatait látta el 2003-ban.

Mostanában azonban nem igazán találkozhattak vele a nézők, ami nem véletlen. Barbara ugyanis időközben családanya lett, így teljes erejével a magánéletére koncentrál.

Mint a 29 éves sztár a TV2 Babavilág című műsorában nemrég elmesélte, tudatosan vonult ki a médiából immáron hat éve, és egyáltalán nem bánta meg döntését.

Nem bánta meg

Akkoriban úgy érezte, nem jó irányba tart, ám a nyugalmas időszak bekövetkeztével lecsendesedtek aggodalmai, ráadásul párkapcsolata is rendeződött.

2007-ben, másfél év jegyesség után hozzáment focista kedveséhez, Németh Róberthez, 2008 decemberében pedig világra jött lányuk, Franciska. A ma már 17 hónapos kicsi igazi eleven lurkó, de édesanyja imád minden percet, amit vele tölthet.

A Barátok közt színésznői

Nézegess képeket!

Elolvasom

Persze azért nem sétagalopp az élet egy ilyen kis örökmozgóval, hiszen már egy szimpla bevásárlás is gondot jelenthet, nem beszélve egy külföldi útról. Márpedig Barbi még ezt is bevállalta férje kedvéért, aki Szibériába igazolt egy ottani csapathoz!

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. Podcast-sorozatunk legújabb részében a testpozitivitás került terítékre. Tényleg építő jellegű vagy egyre egészségtelenebb a body positivity mozgalom? Mitől függ a testünkkel való viszonyunk? Miért mennek általában a nők plasztikáztatni?

Promóció

Azért a sztár igyekszik önmagára is odafigyelni, ezért egy ideje elkezdett tornázgatni és kondizni - elvégre muszáj tartani a tempót fáradhatatlan porontyával.

Fotók: TV2, Europress

Ezt is szeretjük