Nem szégyenlősködött! Bikiniben lépett a kifutóra a Jóban Rosszban szépsége

Kondákor Zsófi fürdőruhamodellként is mindenkit lenyűgözött.

Húsvéti tojásvadászat
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Nincsenek könnyű helyzetben azok a színésznők, akik kellő tapasztalat híján modellkedésre adják a fejüket, ám Kondákor Zsófi bizony nemcsak ügyesen állta a sarat, hanem pillanatok alatt meg is hódította a kifutót.

A 31 éves színésznő modellként már több magazinban pózolt az elmúlt évek során, ám klasszikus értelemben vett divatbemutatón még nem vett részt, egészen mostanáig, amikor is elfogadta Léber Barbara divattervező felkérését.

Nem szeretne modell lenni

A Jóban Rosszban lélegzetelállító változásán átesett sztárja habár nagyon élvezte a munkát, azt mégsem titkolta el, hogy miért nem lenne belőle semmiképpen sem modell, ha esetleg valaki ilyen jellegű ajánlatot adna neki.

- Semmiképpen, eddig nem tudtam, de most, hogy tudom, hogy ez mivel jár, tehát a haj egy óra, a smink másfél óra, úristen, én egyszerűen nem bírok ennyit egy helyben ülni, ez szörnyű - mondta Zsófi, aki azért izgult a fellépés előtt.

A TV2 népszerű szappanoperájának Veronkájának azonban nem sok oka lehetett az aggodalomra, hiszen egyrészt lehengerlően nézett ki a különleges bikiniben, arról nem is beszélve, hogy egyáltalán nem lógott ki a modellek sorából.

A női lét esszenciája

A korábban elsősorban menyasszonyi és estélyi ruháiról ismert divattervező első fürdőruha-kollekcióját mutatta be az érdeklődőknek egy exkluzív show keretén belül, ahol fontosnak tartotta, hogy ne csak profi modellek lépjenek a kifutóra.

- Azoknak a nőknek készítettem ezeket a fürdőruhákat, akik tisztában vannak az értékrendjükkel, a döntéseikkel és azok következményeivel, mégis birtokukban van a női lét esszenciája - nyilatkozta Léber Barbara az Aktívnak.

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. Podcast-sorozatunk legújabb részében a testpozitivitás került terítékre. Tényleg építő jellegű vagy egyre egészségtelenebb a body positivity mozgalom? Mitől függ a testünkkel való viszonyunk? Miért mennek általában a nők plasztikáztatni?

Promóció

A divatbemutatót mellesleg a Megasztár 4 győztese, Király Viktor nyitotta meg, aki három dalát énekelte el a közönségnek, ízléséről pedig annyit árult el, hogy neki a klasszikus fürdőruhák helyett az extrémebb darabok jönnek be.

Ezt is szeretjük