Előkerült képek! Így még sosem láthattad a bájos Kiss Ramónát

Kiss Ramóna, a Barátok közt Zsófija nemrégiben megmutatta gyerekkori fotóit.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A lázadó, a cinikus, aki mindig a rosszfiúkra bukik, és nagynénjét néha egy kanál vízben is meg tudná fojtani - a legtöbbekben ilyen kép él a Barátok közt Zsófijáról.

Az ember el sem tudja képzelni, hogy a szőkeség egyszer - nem is olyan régen - édes kis gyerkőcként sertepertélt szülei mellett.

Vissza a gyökerekhez

Ha Zsófi múltjába nem is, de az őt megformáló Kiss Ramóna gyerekkorába nemrégiben bepillantást nyerhettek az RTL Klub nézői.

A 26 éves színésznő ugyanis, ahogy ez nála gyakran megtörténik, szülővárosába, Veszprémbe látogatott, ám ezúttal a Fókusz kamerája is elkísérte.

Ramóna, aki lassan kilenc éve alakítja az RTL Klub sorozatának karakterét, egyebek közt visszalátogatott régi általános iskolájába, ahol egykori tanáraival is összefutott.

Kiderült, a bájos sztár már akkor is szeretett szerepelni: szépkiejtési és szavalóversenyekre járt, és tevékenyen részt vett az iskola közösségi életében.

Nyüzsgő lány volt

Ugyanerről édesapja is beszámolt, aki elmesélte, hogy Rami imádta, ha belevethette magát a buli közepébe - már ovis korában táncolt, énekelt, és nem érdekelte, hogy esetleg kamera is veszi a ténykedését egy-egy rendezvényen. Ugyanakkor erős volt benne a megfelelni akarás is, hogy olyat produkáljon, ami másoknak is tetszik.

A Barátok közt színésznői

Nézegess képeket!

Elolvasom

Édesanyja azt sem rejtette véka alá, hogy lánya bizony elég vad volt kicsi korában - mindenhová felmászott, mindent el akart érni, és semmi félelemérzet nem volt benne. Ezért aztán egy időben gyakorta látogatták a város baleseti sebészetét.

A Kiss család élete kilenc évvel ezelőtt bolydult fel: Ramóna ugyanis akkoriban jelentkezett a Barátok közt szereplőválogatójára, ahol végül ki is választották Zsófi szerepére.

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban a nemi egyenlőtlenség és a toxikus maszkulinitás jelenségéről beszélgettünk. Mi a különbség a férfiség és a férfiasság között? Mi számít toxikus maszkulinitásnak, miért alakult ki, és vajon köze van-e a Metoo mozgalomhoz? Miért van annyira kevés női vezető, és miért csak férfias személyiségű nők kerülnek vezetői pozícióba? Többek között ezekre a kérdésekre keresi a válaszokat Szél Dávid pszichológus, Leszkovszki Máté újságíró, és Pintér Ada.

Promóció

Bár ekkor még csak 17 éves volt, egyedül költözött a fővárosba, ahol most már otthon érzi magát - de szíve mindörökre Veszprémbe húzza haza, a családjához.

Fotó: rtlklub.hu

Ezt is szeretjük