Képek! Ez a szívtipró hódította meg a bombázó Király Lindát

Király Linda elárulta, hogy szerelme előbb befejezi az iskolát, majd pedig rögtön utánamegy Amerikába.

Húsvéti tojásvadászat
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Király Linda május 7-én adott egy búcsúkoncertet az Alcatrazban, mert néhány hete Amerikába utazott, hogy új lemezén dolgozzon. A 27 éves énekesnő a színfalak mögött beszélt terveiről és párkapcsolata jövőjéről a Tabu TV riporterének.

Linda elmondta, hogy most nála a munka az elsődleges, mivel az elmúlt időszakban sokkal bátrabb lett: ő írja a zenét és a dalszövegek többségét, de a stúdiómunkálatokra a tengerentúlon kerül majd sor, és természetesen turnézni is fog az új anyaggal.

Megvalósítja terveit

A csinos énekesnő nem tudja még, hogy mennyi időt tölt majd az Egyesült Államokban, és habár szülei nem örültek döntésének, hozzátette, hogy azért családja tisztában van vele: amit egyszer elhatározott, azt meg is valósítja.

Természetesen egy ilyen döntés meghozatala jelentős mértékben befolyásolja párkapcsolatát is. Linda egy Zsombor nevű képzőművész barátnője, akire nagyon büszke, hiszen néhány hete nyílt meg a fiatal grafikus első kiállítása.

Előbb befejezi tanulmányait

Ám Zsombor egyelőre nem utazhatott el kedvesével, mivel előbb be kell fejeznie építészmérnöki tanulmányait, de ezt követően azonnal Linda után megy a nyár folyamán - szakításról tehát szó sincs.

Közkedvelt magyar sztárok és párjaik

Nézegess képeket!

Elolvasom

Az énekesnő hozzátette, egyáltalán nem fél attól, hogy most egy darabig távkapcsolatban élnek majd, hiszen van már ilyen jellegű tapasztalata.

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. Podcast-sorozatunk legújabb részében a testpozitivitás került terítékre. Tényleg építő jellegű vagy egyre egészségtelenebb a body positivity mozgalom? Mitől függ a testünkkel való viszonyunk? Miért mennek általában a nők plasztikáztatni?

Promóció

Korábban ugyanis nyolc éven keresztül volt együtt hasonló formában régi szerelmével.

Fotók: Europress

Ezt is szeretjük