"Nem csinálom tovább!" Őrült elhatározásra jutott Király L. Norbi

Király L. Norbi igyekezett megmutatni lírai énjét, de az X-Faktor mentorai nem igazán értékelték.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Király L. Norbit a rajongói az X-Faktor egyik, ha nem a legőrültebb figurájának tartják, aki két másodperc alatt képes az ujja köré csavarni a nézőközönséget.

A 21 éves kaposvári srác eleinte szinte tombolt a színpadon, olyan fergeteges magánszámokat hozott, hogy a közönség azt sem tudta, kifütyülje vagy állva tapsoljon neki.

Vissza a kezdetekhez

Ám bármekkora sikereket is aratott rángatózó mozgásával és rekedt hangjával, Norbi igyekezett a romantikusabb, líraibb énjét is megcsillantani az X-Faktor élő adásaiban.

Szó, mi szó, előadása megosztotta a zsűrit: a férfi mentorok ugyanis jobban szerették az őrült Norbit látni a színpadon, míg Keresztes Ildikó teljesen elalélt előadásától.

Végül a legutolsó adás tette fel az i-re a pontot: ekkor állt elő Norbi Charlie egyik ismert dalával, melyet ő maga választott - de végül kiderült, túlságosan nagy falat volt ez számára.

Így is rengetegen imádják

A magasabb részeknél egyértelműen hamisan csengett a hangja, és a produkció ezáltal elvesztette a varázsát. Ezt természetesen Norbi is érezte, de a hangi hiányosságok mellett sokkal jobban fájt neki, hogy csalódást okozott az embereknek.

itt van egy video

Olyan törés volt ez számára, hogy még az RTL Klub Reggeli című műsorának csütörtöki adásában is a szokásosnál félszegebben ült, és látszott rajta, nehezen megy neki a kilábalás a mélypontról.

Mint Keleti Andinak és Csonka Andrásnak bevallotta, valahogy agyilag nem volt ott a színpadon azon az ominózus szombat estén, ezért nem tudta odatenni magát - és ez hihetetlen mértékben feldühítette.

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban az AI, vagyis a mesterséges intelligencia előretöréséről, jövőjéről és esetleges veszélyeiről dilemmázzunk. Valóban elveheti a munkánkat az AI? Kell-e félnünk a mesterséges intelligenciától? Hogyan hasznosítható az oktatásban? Teremthet munkahelyeket? Többek között ezekre a kérdésekre keresi a választ Szertics Gergely AI szakértő, Kazár Zalán Kristóf, a Femina vezető szerkesztő-újságírója és Pintér Ada műsorvezető.

Promóció

Mentora segítségével azonban igyekezett ezt a saját maga iránt érzett dühöt és gyűlöletet átfordítani pozitív energiává. Egyúttal azt is megfogadta, nem csinálja tovább, már ami a romantikázást illeti, egyelőre a háttérbe szorítja lírai énjét - inkább újra átadja a helyet annak az őrülten tomboló showmannek, akibe annak idején beleszerettek a nézők.

Hogy mindez sikerül-e neki? Ma este kiderül az X-Faktor hatodik élő adásában!

Fotó: sajtoklub.rtlklub.tv/Bársony Bence

Ezt is szeretjük