Zsíros hajú, pattanásos csúfság lett Kelly Brook

Kelly Brook 2005-ben a világ legszexisebb nője volt az FHM szerint, a róla készült fotót látva ezt azonban nehéz elhinni.

Húsvéti tojásvadászat
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Kelly Brookot joggal tartják számon a világ legszebb női között, ám hiába a hírnév és a siker, bizony ő is emberből van.

A harmincéves brit celebmaca jelenleg a Strictly Come Dancing című táncos tévéműsor több szereplőjével turnézik Angliában, ott kapta le az egyik lesifotós, amint elhagyta birminghami szállodáját.

Csak nevetett az egészen

A nagy népszerűségnek örvendő glamúrmodell meglehetősen ramaty állapotban lépett ki az épületből - a haja szó szerint csillogott a zsírtól, arcbőrén pedig vöröslő pattanások éktelenkedtek. Kelly Brookot azonban a fotó tanúsága szerint nem különösebben izgatta, hogy így örökítették meg, ő ugyanis csak nevetett a helyzeten.

Erre minden oka meg is volt, hiszen a dögös celebmaca évek óta nyűgözi le a pasikat meztelen bájaival az olyan férfimagazinokban, mint a GQ, a Loaded vagy az FHM. Utóbbi újság olvasói 2005-ben a világ legszexisebb nőjének kiáltották ki - állítólag 15 millióan adták le rá a szavazatukat.

A legjobb brit női test is az övé

Brook a Grazia magazin szerint a legjobb brit női test tulajdonosa, a vetkőzés és a meztelenkedés pedig saját bevallása szerint egyáltalán nem okoz neki gondot.

A bombázó 2009 novemberében vette át Jerry Hall szerepét a Calendar Girls című színdarabban, amiben bizony szintén meg kell mutatnia csupasz testét.

- Levetkőzni a dolgok könnyű része. Amúgy is biztos vagyok benne, hogy a következő szerződéseim szerint is vetkőznöm kell majd. A Calendar Gilrsben több fantasztikus nővel dolgozom együtt. A testünket természetesen eltakarjuk, de azért hébe-hóba sor kerül egy-két villantásra. Danny, a párom kibékült ezzel.

Haszontalan celebmacák

Nézegess képeket!

Elolvasom
Eljött az első előadásra, és tetszett neki. Azt azért elmondta, hogy lassítanom kell, mivel túl gyorsan beszélek. Annyira izgultam először, de tőle konstruktív kritikát kaptam – mesélte Kelly Brook.
Ezt is szeretjük