Smink nélkül ártatlan tinilány a szexi énekesnő, Katy Perry

Katy Perry tíz évvel fiatalabbnak tűnik a maga természetes valójában, mint színpadi sminkben.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A férfiak minden bizonnyal furcsának tartják a nőket, akik tinédzserkoruktól kezdve minél idősebbnek akarnak látszani - aztán egy idő után meg már mindent megtennének, hogy fiatalabbnak nézzenek ki.

Mintha nem is ugyanaz a nő lenne

Katy Perry még kétségtelenül az első kategóriába tartozik, hiszen a 25 éves amerikai énekesnő a színpadra rendre dögös harminca

snak sminkeli magát. Ehhez persze jó vastag alapozásra és brutális szemfestésre van szüksége - ám a  smink nélküli arcát elnézve feltételezhető, nem pusztán feltűnési mániából keni magára egy fél illatszerbolt kínálatát.

A bőrét viszi vásárra

Az I Kissed a Girl előadóját ugyanis bárki elkóborolt tinilánynak nézné, ha mindennemű vakolat nélkül merészkedne a színpad közelébe, és sürgősen hívnák a mamáját, hogy vigye haza, és dugja ágyikóba kiskorú lánykáját.

Ezért aztán a fellépések előtt mindent magára ken, amit talál, legyen az alapozó, szemfesték, rúzs vagy pirosító. Nem csoda, ha nemrég a Twitteren már arról panaszkodott, milyen rusnya pattanások nőttek rá. No, de azért barátjának, Russell Brandnek bizonyára így is, úgy is tetszik, különben nem töltene vele egyre több időt a köztudottan nőfaló komikus.

Megszelídítette a szoknyapecért

Brand nem egyszerű múltat tudhat maga mögött: korábban meggyűlt a baja az alkohollal és a drogokkal, de állítólag még szexfüggőséggel is kezelték. Emellett vagdosta magát, bulimiával küzdött, és a hatóságokkal is nemegyszer került összetűzésbe.

Sztárok smink nélkül

Nézegess képeket!

Elolvasom

Exbarátnőinek száma nem ismert, de annyi bizonyos, hogy rengeteg nővel került közelebbi kapcsolatba, Sadie Frosttól Dannii Minogue-ig.

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Most azonban, 34 évesen állítólag úgy nyilatkozott, Perryvel képes lenne végre letelepedni és családot alapítani.
Ezt is szeretjük