55 évesen is dögös a Rém rendes család Peggy-je, Katey Sagal

Katey Sagal, az Egy rém rendes család sztárja a valóságban inkább barna, ám így sincs szégyellnivalója.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Katey Sagal valószínűleg bármit tesz további életében, mindörökre az Egy rém rendes család Peggy Bundy-ja marad a tévénézők számára.


Ennek ellenére nem nagyon kell azon aggódnia, hogy lesifotósok és rajongók járnak a nyomában. A megszokott vörös paróka és leopárdmintás cicanadrág nélkül ugyanis olyannyira máshogy fest, hogy vajmi kevesen ismernek rá.

Tíz évet letagadhatna

No, nem mintha bármit is szégyellnie kellene a kinézetén, hiszen 55 éves kora ellenére igazán jó formában van - de kétségtelen, hogy hétköznapi arca cseppet sem hasonlít a sikersorozatból ismert cipőárus unatkozó feleségére.

Egyébként talán kevesen tudják, hogy a lángoló műhaj ötlete az ő fejéből pattant ki, és ebben is érkezett a meghallgatásra, még valamikor a nyolcvanas évek közepén. A producereknek azonban annyira tetszett a paróka, hogy végül állandó tartozéka lett Peggy karakterének.

Az Egy rém rendes család hihetetlen népszerűségnek örvendett, nem véletlen, hogy tíz éven át, 1987 és 1997 között forgatták. Ezalatt Sagalnek bevallottan szinte második otthona volt a tévéstúdió, és nem is igazán vállalt más szerepet akkoriban. Még váratlan terhességét is beépítették a történetbe - amit végül álomjelenetté kellett változtatni, mivel a színésznő hét hónapos terhesen elvesztette a babát.

Énekesnőként is próbálkozik

Azóta többnyire tévéfilmekben bukkant fel, hol drámában - Könnyek nyoma -, hol pedig vígjátékban, mint a Gagyi tanárnéni. Emellett népszerű sorozatok epizódszerepeiben is láthatták az éles szemű nézők, hiszen egy-egy rész erejéig szerepelt a Kemény zsarukban, a Lostban, a Helyszínelőkben és az Eli Stoneban.

A kilencvenes évek legkedveltebb sztárjai most

Nézegess képeket!

Elolvasom
Újabban pedig a tavaly indult széria, a Sons of Anarchy főszereplőjeként látható, melyet férje, Kurt Sutter jegyez íróként és producerként. És amit bizonyára kevesen tudnak, amikor ideje engedi, énekesnőként is építi karrierjét: 1994-ben jelent meg első, majd tíz évvel később második, Room című szólóalbuma.

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ami a magánéletét illeti, Katey Sagal jelenleg harmadik házasságában él, előzőleg Freddie Beckmeier, majd Jack White volt a férje, utóbbitól egy lánya és egy fia született. Kurt Sutterrel 2004-ben házasodtak össze, közös gyermeküket béranya hordta ki.
Ezt is szeretjük