Zavarba ejtő fotók! Kínosan rövid ruhát húzott Kate Moss

Kate Moss nem bír magával. Ha nem részegsége miatt kapják lencsevégre, akkor öltözködésével botránkoztat.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Kate Moss 15 éves kora óta éli  a szupermodellek mozgalmas életét, és azon kevesek közé tartozik, akik üde húszas éveiken túl is sikeresek a pályán.

Ám mint a rivaldafényben élők közül sokan, ő is jó néhányszor átesett már a ló túloldalára, zűrös pasiügyeivel és botrányai miatt többször kerül az újságok címlapjára, mint szakmai sikereivel.

Kokainozás közben fotózták

2002-ben megszületett kislánya, de a sztár azóta sem hagyott fel a bulizással. 2005-ben a Daily Mirror fotósa kokainszippantás közben kapta lencsevégre, és bár nyilvánosan bocsánatot kért, több cég is felbontotta vele a szerződést.

Kate Moss a botrány óta diszkrétebben intézi ilyen jellegű ügyeit, és inkább öltözködésével hívja fel magára a figyelmet. Legutóbb a Longchamp divatbemutatón jelent meg egy leginkább hálóingre emlékeztető extra mini kisestélyiben, mely teljes egészében látni engedte pipaszár lábait.

Alig takar a szoknya

A ruhában olykor-olykor a járás is láthatóan nehezére esett, azzal pedig bizonyára meg sem próbálkozott, hogy esetleg leüljön, hiszen akkor valószínűleg nem csupán a combjaiban gyönyörködhettek volna a jelenlévők.

A 20. század leghíresebb szupermodelljei

Nézegess képeket!

Elolvasom
Időnként retiküljével próbálta takargatni magát, igaz, 36 éves kora ellenére sincs szégyellnivalója - már ami a testét illeti.

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Mégis, modell létére tudhatná, hogy nem illik alig semmiben megjelenni egy elegáns rendezvényen. Bár lehet, hogy úgy véli, neki már mindent elnéznek.
Ezt is szeretjük