Exkluzív felvételek! Forró csókot váltott fiatal barátnőjével a TV2 sztárja

Kárász Róbert és Benedek Róza nemrég jöttek vissza a nyaralásból, dúl köztük a szerelem.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A Blikk 2010 elején adta hírül, hogy Kárász Róbert 15 év házasság után elhagyta feleségét egy nála 17 évvel fiatalabb lány, Benedek Róza miatt, aki gyakornokként került a TV2 csatornához.

Sokan nem jósoltak a szerelmespárnak nagy jövőt, ám a kétkedőknek nem lett igazuk, hiszen a 41 éves műsorvezető a mai napig boldog és harmonikus párkapcsolatban él gyönyörű barátnőjével.

Sokáig bujkáltak

Kapcsolatukat mindenesetre kezdettől fogva nem verték nagydobra, egy-két alkalmat leszámítva még csak a nyilvánosság előtt sem jelentek meg, pedig sokan kíváncsiak lettek volna, hogy ki csábította el a népszerű tévést.

A Mokka házigazdája a közelmúltban azonban kivételt tett, és csinos barátnőjével együtt egy exkluzív interjút adott az Aktívnak, a nézőknek pedig még a nyaraláson készített videójukból is megmutattak részleteket.

A pár nemrég tért vissza Törökországból, ahol nagyon sokat pihentek, úsztak, sőt, még olyan különleges sportokat is kipróbáltak együtt, mint a jetski vagy a parasailing.

A negyedik közös vakációjuk volt

Ami az edzést illeti, Kárász Róbert elmondta, hogy a sport központi része az életének, és mivel Törökországban sokat evett, ezért reggelente - míg barátnője aludt -, ő lejárt kocogni a tengerpartra.

Napjaink legnépszerűbb magyar tévései

Nézegess képeket!

Elolvasom

Benedek Róza hozzátette, hogy mindketten nagyon szeretik a vizet, különösképpen a tengert, ezért esett a választásuk a török tengerpartra, de azt sem rejtették véka alá, hogy ez volt a negyedik közös vakációjuk.

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban az AI, vagyis a mesterséges intelligencia előretöréséről, jövőjéről és esetleges veszélyeiről dilemmázzunk. Valóban elveheti a munkánkat az AI? Kell-e félnünk a mesterséges intelligenciától? Hogyan hasznosítható az oktatásban? Teremthet munkahelyeket? Többek között ezekre a kérdésekre keresi a választ Szertics Gergely AI szakértő, Kazár Zalán Kristóf, a Femina vezető szerkesztő-újságírója és Pintér Ada műsorvezető.

Promóció

A szerelmespár megmutatott egy pikáns részletet is a nyaraláson készített videójukból, amit lubickolás közben rögzítettek: a felvételen boldogan váltottak forró csókot.

Ezt is szeretjük